Yüzme öğrenmek için yardımınıza ihtiyacım var

Ankara olması kötü olmuş canm yaa..Olsun ama cidden korkulcak gibi değil özellikle şu teknik öenmli onu öğrendikten snra hiç korkmadım; Nefes tutacaksınn nefesi ağzından verirken hızlı burnundan da alcaksınn yüzmesen bile su üstünde kalıyorsun hocamm yaptırdı artık korkmuyorum boğulmam gerçekten vücud hiç önemli değil ordaa ben etekli bikini giydim o an onu düşünmüyorsun zatenn. Ayrıca tek hanımların olduğu seans hocalarıda hep bayandır geneldee.sorun etme o yüzden

ben de ücretli olanı araştırdım ama okmeydanı cemal kamacıda hiçbir şekilde üye alınmıyordu

yazları talep arttığından kurslarda sıra çok fazla oluyor ondandır, kışın gitseniz kimsecikler olmaz. kış boyunca kurs dışında gittiklerimde kaç defa koca huvuzda 3-5 kişiyle yüzdüm bazen tek kaldığım bile oluyordu, yazın ise her kulvarda 3-5 kişi oluyor ama hiç durmadan hızlı hızlı yüzerseniz herkes çekiliyor önünüzden, bir anda kulvar size tahsis edilmiş gibi oluyor:)) şimdi size böyle yüzmek hayal gibi gelir ama vazgeçmez çalışırsanız 6 ayda gelirsiniz o seviyeye...

ay böyle teknikleri falan duyunca içim rahatlıyor canım valla sordum soruşturdum belediye ta eylülde kurs açıyor. başka da kurs yok zaten. ama işin peşini bırakmayacağım, gideceğim kursa eylülde. çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

bn bı gunde oqrendım sevgılım oqrettı yuzme hocası da dııl sadece uzun yıllar yuzms o kadr sımdı cok uzun mesfaler gıdemesem de epey acılabılıorum denızde ama bnm korku yoktu orsı ıcın bsy dıemıcm.

Canım bende yüzmeyi bilmiyordum özel ders aldım şimdi şiir gibi yüzüyorum çok tatlı esmer bir hocam vardı sağ olsun öğrenmem için çok ilgilendi bazen karşılaşıyoruz hep tşk.ediyorum istersen seni yönlendirebilirim.

bağcılar kapalı yüzme havuzunun kursuna gidiyorum. geçen eylül ön kayıt yaptırdım. ocakta sıra geldi. kurs çek kalabalık değil ama. ayda 100 tl/ 8 seans. hocalar çok iyiler. ne kadar yüzme bildiğinize göre sizi ayırıyolar. önce kenarda tutunup ayak çırpıyorsunuz bol miktarda. sonra da köpüklerle yüzme başlıyor. 19 seanstır gidiyorum. köpüksüz yüzerken çok zorlanıyorum hala. çok miktarda su yutuyorum ama öğrenmek çok keyifli. hemen öğreneyim diye bir hırsım yok. nasıl olsa öğrenirim diye düşünüyorum.

ark.lar belediyenin tesisleri ne kadar temiz acaba gerçekten giden beğenen var mı yüzme için konuşuyorum buarada

Bende şiir gibi yüzmek için Özel ders almak istiyorum.
Ankara'da araştırıyorum istediğim gibi biryer bulamadım.
Ankara'dan önerilerinizi bekliyorum şekerleeeeeeerrr...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…