Yüzme mi plates mi

Biliyonsen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
903
1.515
113
merhaba arkadaslar
Konu burana taşınır mi bilmiyorum ama taşınmaz İnşaAllah

Benim boyum 168 kilom 65-70 arası gidip geliyor sürekli.
Ben artık 5 li rakamları görmek istiyorum 58 falan olmak istiyorum suan diyetteyim şeker vs hic tüketmiyorum

Ayni zamanda evde spor yapmaya çalışıyorum ama olmuyor.
Plates ve yüzme ikisinden birine gitmek istiyorum ama karar veremiyorum hangisi daha iyi sonuç verir.

Üst kısmim sorunsuz yanı kollarım inçe belim inçe hafif bi göbeğim var asıl sorun basenlerim ‍♀️
Üst beden 40 alt beden 44

Çok uzattım her neyse
Hangisini önerirsiniz tecrübeli hatunlardan bilgi bekliyorum
Herkese şimdiden çok teşekkür ederim

Bu arada 22 yaşındayim 1 kızım var

yüzme zahmetli, plates devam edilebilirliği daha yüksek gibi görünüyor bana.

Önce istediğin kiloya inene kadar fitness, sonra pilates. Pilatesle kilo veremezsin, yağ oranın kasa dönüşür ama bir beden incelirsin. Ve aylarca pilates yapman gerekir. Fitness ve pilates dersleri veren spor salonlarına yazıl, havuzuda var yüzme, fitness, pilates. Yediğine içtiğine dikkat. Olursun taş :D

Önce istediğin kiloya inene kadar fitness, sonra pilates. Pilatesle kilo veremezsin, yağ oranın kasa dönüşür ama bir beden incelirsin. Ve aylarca pilates yapman gerekir. Fitness ve pilates dersleri veren spor salonlarına yazıl, havuzuda var yüzme, fitness, pilates. Yediğine içtiğine dikkat. Olursun taş :D

Önce istediğin kiloya inene kadar fitness, sonra pilates. Pilatesle kilo veremezsin, yağ oranın kasa dönüşür ama bir beden incelirsin. Ve aylarca pilates yapman gerekir. Fitness ve pilates dersleri veren spor salonlarına yazıl, havuzuda var yüzme, fitness, pilates. Yediğine içtiğine dikkat. Olursun taş :KK70:
Plates kilo veremem mi
Fitness hic düşünmedim çok zor diye:emir_bebek:
Kafam karıştı smdi :KK49:

Plates kilo veremem mi
Fitness hic düşünmedim çok zor diye:emir_bebek:
Kafam karıştı smdi :KK49:
Hayır pilatesle kilo veremezsiniz. 70 kg girdiğiniz salondan, 71 kg cıkabilirsiniz. Ama yağ yakar, kas oluşturursunuz. 44 bedenden, 40 bedene bile düşebilirsiniz. Pilates sıkılaştırır. Kilo vermek için kardio yapmak zorundasınız. Fitness salonlarında fitness+yüzme yapın. Haftanın belli günleri pilates dersleri oluyor ona katılın. Hem kilo verecek hem sıkılaşacaksınız

Ama yok illa kilo vermiyim ama beden olarak inceliyim derseniz aletli reformer pilatese yazılın. Mat pilates cok zaman alır

Hayır pilatesle kilo veremezsiniz. 70 kg girdiğiniz salondan, 71 kg cıkabilirsiniz. Ama yağ yakar, kas oluşturursunuz. 44 bedenden, 40 bedene bile düşebilirsiniz. Pilates sıkılaştırır. Kilo vermek için kardio yapmak zorundasınız. Fitness salonlarında fitness+yüzme yapın. Haftanın belli günleri pilates dersleri oluyor ona katılın. Hem kilo verecek hem sıkılaşacaksınız
Kilo vermek istiyorum 38 beden olayım yeter

Yuzmeye her gun gidebilecek misiniz?
Oyleyse kesinlikle yuzme.
Pilatesle kilo veremezsiniz. Hatta kilonuz artar ama sıkılasırsınız. Bu sıkılasma da oyle hemen olmaz.
Fitness daha iyi bence. Yuzme bir sure sonra herkese teferruatli geliyor ve usenilip gidilmiyor.

Pilates zayıflatmaz ancak form tutma tutmanıza,güzel şekil almanızı sağlar.bu nedenle ilk önce fazla kiloların gitmesi için yüzme daha iyi.kilolarınızı verdikten sonra sıkılaşmak için pilatesle devam edebilirsiniz

Yuzmeye her gun gidebilecek misiniz?
Oyleyse kesinlikle yuzme.
Pilatesle kilo veremezsiniz. Hatta kilonuz artar ama sıkılasırsınız. Bu sıkılasma da oyle hemen olmaz.
Fitness daha iyi bence. Yuzme bir sure sonra herkese teferruatli geliyor ve usenilip gidilmiyor.
Yüzmeye hergun olmaz ama haftada 4 gun gidebilirim

Peki siz yaptınız mi daha once merak ettiğim icin soruyorum :KK6:
Mat pilates yaptım daha önce
Bu ay bende reformera başlayacağım
Mat pilates sıkılaştırıyor ama çok yavaş verim alıyorsunuz
Reformer daha etkili
Çevremde 3 arkadaşım yapıyor
Gayet fit oldular

Back
X