Yüzme mi plates mi

Mat pilates yaptım daha önce
Bu ay bende reformera başlayacağım
Mat pilates sıkılaştırıyor ama çok yavaş verim alıyorsunuz
Reformer daha etkili
Çevremde 3 arkadaşım yapıyor
Gayet fit oldular
Çok teşekkür ederim
Onun ücretleri çok yüksek ama bakalım karar verince hangisine başlarım
Burda sordum bir yere 5 haftalık program 10 ders 800 dediler

Oyle mi bana da yüzme daha zevkli geliyor yanı suyu çok severim ama hangisinin daha iyi sonuç verdiği önemli benim icin tabi

Daha zevkli gibi de, kardiyo amaçlı yapınca değil. durmadan havuzun başından sonuna yüzüyorsun. Ayrıca önümüz kış, ıslak saçla nasıl eve döneceksiniz. Yüzmeye devamlılık bu yüzden zor. platesten sonra da duş almanız lazım ama yüzme gibi hemen değil. Eve kadar kuru saçla gelebilirsiniz.

Evet haklisiniz aslında kışın zor olur

Çok teşekkür ederim
Onun ücretleri çok yüksek ama bakalım karar verince hangisine başlarım
Burda sordum bir yere 5 haftalık program 10 ders 800 dediler
Acele etmeyin
Yavaş yavaş kampanyalar başladı
Mesela burada biyer 10 derse 300 lira gibi bi fiyatla kampanya yaptı
Araştırın derim

bende 22 yaşındayım 1.70 boyundayım ve 70 kiloyum. hic kilo belli değl bende boyum uzun diye. ama hep hayalimdi yüzme kursları. bir kızım var 2 yaşında. büyüsün hemen yüzmeye vericem kızımı. ama siz kilo için gidiyormuşsunuz öyle anladım. yüzme daha sağlıklı diye düşünüyorum

Öncelikle size Karatay beslenmesini tavsiye ediyorum. Plates sıkıcı gelebilir. Yüzme eğlencelidit ve de en iyi spordur. Evde yapabileceğiniz daha eğlenceli metotlarda var. Mesela zumba veya leslie. Sadece leslie yapıp karatay usülü beslenerek insanlar zayıflıyor. Ekmek, şeker asla yok. Protein, sağlıklı yağlar, sebze, ve kavrulmamış çerezlerden oluşuyor öğünler. Hamile veya emzirmiyorsanız. İki öğün yiyorsunuz. Öğünlerin arası karatay orucu tutuyorsunuz. Leptin hormonu çalışıyor ve yağlardan gidiyor böylelikle. Belki zaten biliyorsunuzdur, bilmiyorsanız detaylı araştırın. En güzel yanı zayıflatyacağız diye aç aç gezmiyoruz. Bize katılın.

diyetisyenim bana reformer pilatesin fazla kiloyu verdikten sonra etkili olacağını söyledi. aynı boy ve kilodayız. bana şuan için kardiyo önerdi. benim kilo problemim yağ oranımın fazla oluşundanmış ama. yağ yakıp yağ oranını ideale düşürdüğümüzde kilon ideale çok yaklaşacak dedi. okullar açılsın hemen yazılacağım. ben haftada iki kez yoga yapıyorum birde. onun kiloyla alakası yok kendimi iyi hissettiriyor. birde youtube da leslie videolarından önerdi. bayağı yoruyor.

Boy kilo ve beden ölçülerinize tekrar baktım

Boyum 163 kilom 65 bedenim 38

Burada bir kere daha yazmıştım 36 giyiyorum diye o Zaman 60 civarıydın galiba çok gülmüşlerdi giyemezsin diye

Kilonuz Nasıl yayılıyor kemikleriniz ince mi

Boyunuz uzun o kiloya 44 beden çok geldi

Kesinlikle yüzme ,bütün vücudu çalıştırıyor . Yağ yakminda çok etkili .çocuklardan önce düzenli bir üyeliğim vardı fakat sonrasında okul +çocuklar ,hicbirseyde düzen bırakmadı .en kısa sürede yüzmeye başlayacağım ben de.

Kesinlikle yüzme diyorum.Harika bir spordur.Sizinle boyumuz aynı , ben formumu yüzmeyle koruyorum yıllardır ve yüzdükten sonra kendimi harika hissediyorum.Pilates de yaptım kısa bir dönem ama sıkıcı geldi nedense.

Hangisini seçeceğiniz biraz da sizin karakterinizle alakalı aslında.Pilates bana çok yavaş gelmişti.

pilates ve yüzme ile kilo verilir mi? daha çok form korumak için bence bunlar.

Bana da kilon belli değil derler ama ben artık 38 beden olmak istiyorum en son 6/7 sene önce giyiyordum galiba birde eşim de biraz sıkılaş diyor ve zayıf seviyor

Evet biliyorum ama ben Karatay yapamıyorum yanı aralarda sürekli atıştırma ihtiyacı hissediyorum o yüzden ara öğün yapmam gerekiyor

Evet İnsan eğlenmek icin 2 saat gittiğinde iki gün yerinden kalkamıyor yni ben oyle oluyorum birde en sevdiğim şey yüzmek

Ben evde yapmaya çalışıyorum plates ama sıkılıyorum gerçekten ama havuza gittiğimde 3-4 saat duruyorum nasıl geçtiğini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…