- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi Biliyonsen
-
Sonuç alanları bizzat gormuslugum var:)
Çok teşekkür ederimMat pilates yaptım daha önce
Bu ay bende reformera başlayacağım
Mat pilates sıkılaştırıyor ama çok yavaş verim alıyorsunuz
Reformer daha etkili
Çevremde 3 arkadaşım yapıyor
Gayet fit oldular
Teşekkür ederimBence ikisi de değil. Kilo vermede en etkilisi fitness
Oyle mi bana da yüzme daha zevkli geliyor yanı suyu çok severim ama hangisinin daha iyi sonuç verdiği önemli benim icin tabi
Evet haklisiniz aslında kışın zor olurDaha zevkli gibi de, kardiyo amaçlı yapınca değil. durmadan havuzun başından sonuna yüzüyorsun. Ayrıca önümüz kış, ıslak saçla nasıl eve döneceksiniz. Yüzmeye devamlılık bu yüzden zor. platesten sonra da duş almanız lazım ama yüzme gibi hemen değil. Eve kadar kuru saçla gelebilirsiniz.
Acele etmeyinÇok teşekkür ederim
Onun ücretleri çok yüksek ama bakalım karar verince hangisine başlarım
Burda sordum bir yere 5 haftalık program 10 ders 800 dediler
Yüzmeye hergun olmaz ama haftada 4 gun gidebilirim
Öncelikle size Karatay beslenmesini tavsiye ediyorum. Plates sıkıcı gelebilir. Yüzme eğlencelidit ve de en iyi spordur. Evde yapabileceğiniz daha eğlenceli metotlarda var. Mesela zumba veya leslie. Sadece leslie yapıp karatay usülü beslenerek insanlar zayıflıyor. Ekmek, şeker asla yok. Protein, sağlıklı yağlar, sebze, ve kavrulmamış çerezlerden oluşuyor öğünler. Hamile veya emzirmiyorsanız. İki öğün yiyorsunuz. Öğünlerin arası karatay orucu tutuyorsunuz. Leptin hormonu çalışıyor ve yağlardan gidiyor böylelikle. Belki zaten biliyorsunuzdur, bilmiyorsanız detaylı araştırın. En güzel yanı zayıflatyacağız diye aç aç gezmiyoruz. Bize katılın.merhaba arkadaslar
Konu burana taşınır mi bilmiyorum ama taşınmaz İnşaAllah
Benim boyum 168 kilom 65-70 arası gidip geliyor sürekli.
Ben artık 5 li rakamları görmek istiyorum 58 falan olmak istiyorum suan diyetteyim şeker vs hic tüketmiyorum
Ayni zamanda evde spor yapmaya çalışıyorum ama olmuyor.
Plates ve yüzme ikisinden birine gitmek istiyorum ama karar veremiyorum hangisi daha iyi sonuç verir.
Üst kısmim sorunsuz yanı kollarım inçe belim inçe hafif bi göbeğim var asıl sorun basenlerim
Üst beden 40 alt beden 44
Çok uzattım her neyse
Hangisini önerirsiniz tecrübeli hatunlardan bilgi bekliyorum
Herkese şimdiden çok teşekkür ederim
Bu arada 22 yaşındayim 1 kızım var
merhaba arkadaslar
Konu burana taşınır mi bilmiyorum ama taşınmaz İnşaAllah
Benim boyum 168 kilom 65-70 arası gidip geliyor sürekli.
Ben artık 5 li rakamları görmek istiyorum 58 falan olmak istiyorum suan diyetteyim şeker vs hic tüketmiyorum
Ayni zamanda evde spor yapmaya çalışıyorum ama olmuyor.
Plates ve yüzme ikisinden birine gitmek istiyorum ama karar veremiyorum hangisi daha iyi sonuç verir.
Üst kısmim sorunsuz yanı kollarım inçe belim inçe hafif bi göbeğim var asıl sorun basenlerim
Üst beden 40 alt beden 44
Çok uzattım her neyse
Hangisini önerirsiniz tecrübeli hatunlardan bilgi bekliyorum
Herkese şimdiden çok teşekkür ederim
Bu arada 22 yaşındayim 1 kızım var
Hangi sehirdesiniz siz çok iyi fiyatAcele etmeyin
Yavaş yavaş kampanyalar başladı
Mesela burada biyer 10 derse 300 lira gibi bi fiyatla kampanya yaptı
Araştırın derim
Bana da kilon belli değil derler ama ben artık 38 beden olmak istiyorum en son 6/7 sene önce giyiyordum galibabende 22 yaşındayım 1.70 boyundayım ve 70 kiloyum. hic kilo belli değl bende boyum uzun diye. ama hep hayalimdi yüzme kursları. bir kızım var 2 yaşında. büyüsün hemen yüzmeye vericem kızımı. ama siz kilo için gidiyormuşsunuz öyle anladım. yüzme daha sağlıklı diye düşünüyorum
Evet biliyorum ama ben Karatay yapamıyorum yanı aralarda sürekli atıştırma ihtiyacı hissediyorum o yüzden ara öğün yapmam gerekiyorÖncelikle size Karatay beslenmesini tavsiye ediyorum. Plates sıkıcı gelebilir. Yüzme eğlencelidit ve de en iyi spordur. Evde yapabileceğiniz daha eğlenceli metotlarda var. Mesela zumba veya leslie. Sadece leslie yapıp karatay usülü beslenerek insanlar zayıflıyor. Ekmek, şeker asla yok. Protein, sağlıklı yağlar, sebze, ve kavrulmamış çerezlerden oluşuyor öğünler. Hamile veya emzirmiyorsanız. İki öğün yiyorsunuz. Öğünlerin arası karatay orucu tutuyorsunuz. Leptin hormonu çalışıyor ve yağlardan gidiyor böylelikle. Belki zaten biliyorsunuzdur, bilmiyorsanız detaylı araştırın. En güzel yanı zayıflatyacağız diye aç aç gezmiyoruz. Bize katılın.
Evet İnsan eğlenmek icin 2 saat gittiğinde iki gün yerinden kalkamıyor yni ben oyle oluyorumKesinlikle yüzme ,bütün vücudu çalıştırıyor . Yağ yakminda çok etkili .çocuklardan önce düzenli bir üyeliğim vardı fakat sonrasında okul +çocuklar ,hicbirseyde düzen bırakmadı .en kısa sürede yüzmeye başlayacağım ben de.
Ben evde yapmaya çalışıyorum plates ama sıkılıyorum gerçekten ama havuza gittiğimde 3-4 saat duruyorum nasıl geçtiğini bilmiyorumKesinlikle yüzme diyorum.Harika bir spordur.Sizinle boyumuz aynı , ben formumu yüzmeyle koruyorum yıllardır ve yüzdükten sonra kendimi harika hissediyorum.Pilates de yaptım kısa bir dönem ama sıkıcı geldi nedense.
Hangisini seçeceğiniz biraz da sizin karakterinizle alakalı aslında.Pilates bana çok yavaş gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?