Yüzme Havuzu olarak nereyi önerirsiniz?

soulleria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
7
0
CADIARZU Haftada 3-4 gün 2şer saat yüzmeye gidilebilecek,sakin çok kalabalık olmayan,kaliteli ve hijyenik istanbul içi havuz ya da spor klübü olarak nereyi önerebilirsiniz arkadaşlar?
Giden memnun kalan ya da kalmayanlar yazabilirse faydalanıp bilgilenelim.

Merhabalar,
Ben de yüzme havuzu arıyorum. Siz bulabildiniz mi?

Şöyle hemen başlayabileceğim, ulaşımı rahat, hijyene özen gösteren, bayan hocadan ders alınabilecek kurs var mı bildiğiniz? Su korkumu:18: yenmemi sağlayacak ve kendi kendimi boğmamı önleyecek bir yer olması da önemli. yardım edin lütfen

kızlar havuza gitmeyi düşünüyoruz yarın arkadaşlarla benim adetim yaklaşıyo böyle adet olmadım daha ama ara ara kahverengi lekeler oluyo çamaşırımda bu durumda havuza girmem doğru olmaz değil mi?bilemedim yani bir danışayım dedim:26:

Bence girme.. Adet dönemi mikrop kapmaya en acık zamanlar.. Üstüne zaten havuzlar hiç hijyenik değil.Sağlıklı insanlar hasta oluyor! Ben mümkün olduğunca havuzlara girmem.Ablam ne zaman gitse mantar kapıyor..

sen benim için diyorsun canım bende daha çok diğer insanlar için düşündüm işte hani benden mikrop geçer mi o durumda diye havuzlar çok kötü evet ama işte eğlenmek için gidebildiğimiz yerlerde oralar, olmadı ayaklarımı sokarım artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…