• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüze sir ağda :(

bende zaten vücuduma lazer yaptırıyorum yüzüm için iğneli düşünüyordum ancak yaptıran arkadaşlarımın hepsinin yüzü yara bere içinde olunca haliyle vazgeçtim o kadar belirgin değildi tüylerim ama gördükçe de sinirlerim bozuluyrdu. eğer çok kalın çıkarlarsa ,ğneli yaptırırım en azından sivilce olacağına yara olsun tüyler bitince yara da geçer ama ağdayla her seferinde böyle sivilce çıkacaksa kesnlkle iğneli yaptırırım :(

bende zaten vücuduma lazer yaptırıyorum yüzüm için iğneli düşünüyordum ancak yaptıran arkadaşlarımın hepsinin yüzü yara bere içinde olunca haliyle vazgeçtim o kadar belirgin değildi tüylerim ama gördükçe de sinirlerim bozuluyrdu. eğer çok kalın çıkarlarsa ,ğneli yaptırırım en azından sivilce olacağına yara olsun tüyler bitince yara da geçer ama ağdayla her seferinde böyle sivilce çıkacaksa kesnlkle iğneli yaptırırım :(

anladim evet iğnelide iz kalir lazeri nerde yaptiriyorsunuz hangi şehirde

komple vücut canım . gittiğim cihaz alex. koltuk altı genital göbek ve tüm bacak gidiyorum çok da memnunum. sakın ıpl e gitme ama sakın sakın

anladim canim lazer hakkinda pek bilgim yok ben kendim agda kullandiğim için makinam filan var onlarla hallediyorum olursada sadece bacak koltu alti diye dusunuyorum arkadsim yaptirmişti 5o tl ye ilk once jilet yapti ben hiç jilet degdirmedim koltuk altima hep agda zaten cok ince o yuzden terettudluym

3-4 yıl boyunca yüzüne sirli ağda yapmış ve yaptırmış biri olarak birkaç tavsiye verebilirim.

cildinizin kabarmasına kuaförün kullandığı kötü ağda, aşırı sıcak sürüm, ağda sonrası kullanılan yağın düşük kalitede olması, yanlış yöne çekim sebep olmuş olabilir. ben de bir kaç kere kuaförde aldırdım, aynı bahsettiğiniz gibi kabardım ve sivilcelendim. son 1-2 yıldır evde kendi yüzüme vivet, sesu gibi iyi markaların sir ağdalarını uyguluyorum ve bir kez bile sivilcelenme sorunu yaşamadım. kuaförünüzü değiştirebilirsiniz veya evde kendiniz sir ağda bantlarıyla rahatlıkla işinizi halledebilirsiniz.

eğer her şeye rağmen kabarma ve sivilcelenme yaşanıyorsa iki üç şey önerebilirim. öncelikle ağda sonrası yüzünüze sir ağdayı temizleyici yağlar sürülür ya, siz onun yerine bepanten krem süreceksiniz. merak etmeyin, forumda estetisyen_ankara rumuzlu estetisyene sorulan soruları okuyun, bepanten tüyleri beslemez. olandan daha kalın çıkarmaz. bepanten sürdükten sonra buzdolabı poşetine buz koyun ve dayanabildiniz kadar uzun süre ağdalı yere bastırın. bu işlem hem kabaran kısımları yatıştıracak, hem de kabarmamış yerlerin kabarmasını önleyecektir. buna rağmen kabarmanız, sivilcelenmeniz olursa antibakteriyel utalk pudra sürün yüzünüze. günde 1 yada 2 kere sürerseniz yaklaşık 3 gün içinde sivilceleriniz kuruyacaktır. sivilcelenmiş yeri kuru tutmak çok önemli, pudra da hem bölgeyi kurutuyor hem de bölgenin enfeksiyon kapmasını ve sivilcelerin daha da yayılmasını önlüyor.

bir de sir ağda benim yüzümde azalma ya da çoğalma yapmadı.

sivilcelenme bende de oluyor,
2 haftaya geçiyor ama.
ben uzun süredir yüzümü sirle aldırıyorum,
kalın falan çıkmıyor aksine azalıyor,ben çok memnunum.

sivilcelenme bende de oluyor,
2 haftaya geçiyor ama.
ben uzun süredir yüzümü sirle aldırıyorum,
kalın falan çıkmıyor aksine azalıyor,ben çok memnunum.

sakıncası yoksa yüz için kullandığınız sir in adını yazabilir misiniz .

sakıncası yoksa yüz için kullandığınız sir in adını yazabilir misiniz .

ben kendim kullanmıyorum,kuaförde uygulanıyor,onda da marka göstermiyorlar zaten.
ağda ısıtıcı alette oluyor sirler,haliyle markasını görmüyoruz.

Back