ilk kez yapıldığı için cildin alerjik reaksyon göstermiş bir cildiyeye git bakalım bende aldırıyorum sirle favori ve boyunu güzel oluyor benim pürüszüz gerçi çok az tüy var ama yinede aldırırım hep alıştım artık ilk zamanalr bendede sivilce olurdu ama artık olmuyor alıştı cildim .
teşekkür ederim canım. bu arada tüyler ne kadar zamanda çıkıyor. ve çok mu siyah çıkıyorlar.. korkuttular benide
canım sivilcelerine bi çare bulabildin mi??? söylediğin şey bende her aldırıışmda oluyor, üstelik bi iki haftada anca geçiyor. geçen kollarımı aldırdım onda bile oldu bıktım artık sanırım cildimiz alerjik. bi çözüm bulduysan banada söyle lütfen
kızlar sir ağda ciltte leke yapmıyormu sizde ben bir ara bıyık bölgeside denedim yazın uzaktan bıyıklı gibi görünüyordu resmen lekelerden dolayı kahverengi lekeler oldu bende bana özel bir durummu bu yoksa geçici bişeymiydi bilemedim ağdadan diye bidaha yapmadım benimde yüzümde ayvatüyler var ve bende nefret ediyorum onlardan aldırsan acaba bütün yüzüm leke olurmuki korkuyorumda((
akadaşlar merhaba , yüzümdeki ayva tüylerden çok muzdariptim. kuaföre bıyık ve kaşlarımı aldırmaya gittim kadın onları da halledeyim 1 seneye hepsini yok edeceğim dedi allem etti kallem etti aldı tüm yüzümü.. 3 gün oldu aldıralı ama çok fazla sivilcelenme oldu , kızardı ve hala geçmedi. ne olursunuz bana bi öneride bulunun, dışarı çıkamıyorum((
sir ağda cilde bişi yapmıyo devamlı yaptrnca azalma bile oluyo :) ben byıklarımı kendım sir ağda bandyla alim dedim yaktım kıpkrmızı dolaştım bepantenle gecrdım sıvılcenıze o kremı onerrım
canım benımde oyle oldu agdayı sıcak sürmüştür. bıkaç güne geçıyor
evet bazı kişilerde leke yapıyormuş , bu riski alarak bende aldırdım ama çok şükür bişey olmadı. leke olmaması için yüzünü musluk suyuyla değil de kaynatıp soğumaya beklemiş suyla ya da buzluğa koyduğun kalıplarla yapabilirsin . bide 2 gün yüzüne su değdirme olur mu.
teşekkürler önerilerin içinyanlız kuaför bir arkadaş yazmış kesinlikle yüzünüze sir ağda yaptırmayın diye kafam fena karıştı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?