Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ♥
Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar annem benim cilt bakımına takıntımdan rahatsız bir sürü doğal sabun aldım nar sabunu keçi sütü sabunu kükürt sabunu menekşe sabunu felan hepsini teker teker bitirip sonra diğeri diye denemek istiyorum hem doğal hemde faydaları çok dikkat çekici sabuunun doğal sitesinde günde EN AZ iki kere yüzünüze sürün felan filan vesaire yazıyor ben de 2 kere sabah akşam kullanıyorum ama annem cildimin sabuna alışırsa sabunu sürmediğimde yüzümün çok yağlanacağını felan söylüyor sitede en az iki kere dediği ve annemin bakımların çok fazla olduğu için yapmamam için demiş olabileceği için inanamadım bir de sizlere danışayım dedim yüze sabun sürmek yağlandırırmı?????
canım bende yüzümü her sabah sabunla yıkarım ama yağlı değildir yüzüm. Genç kızken kup kuru olan cildim zamanla karmaya döndü. Genç kızken yıkama jeliyle yıkardım tonik sürmezdim gözenek filan yoktu şimdi sabah sabunla yıkadıktan sonra havlu kağıtla kurulayıp toniğimi sürüp kuruyunca da güneş koruyucu yüz kremimi sürüp çıkıyorum. Eğer makyaj yapmadan çıkarsam akşam gelince sadece tonikle silip gece kremimi sürüp yatıyorum ama eğer makyaj yaptıysam muhakkak yıkarım sabunumla yüzümü :)
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ♥
Kayıtlı Üye
ama acaba neden karmaya döndü yüzün canım :S