Yüze ndyag/vücuda diod lazer yaptıranların şikayet ve memnuniyet sayfası.. :)

whiteMe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
112
0
46
İçel Mersin
Merhaba güzel bayanlar...ıpl lazer sonucu yüzüm ve vücudumdaki tüylenmeler daha yoğun ve kalın bir hal aldıktan sonra çok kaliteli, son teknoloji lazer cihazlarını kullanan hijyen önem veren,güleryüzlü,6 yıllık deneyimi olan ve drlu bir merkez ile anlştım.ve yüzüme nd yag lazer ile başladılar..arastırmalarım sonucunda gördüm ki :) dermatologların da yüz için en cok önerdikleri nd yag lazer.deneme atışı yapıldı ,ıpldeki gibi jilet vurmdılar yüzüme ve ağrısı bana göre azdı..vücudum içinde diod yapacaklar..yani çok memnun kaldım..umarım etkili olur. evet arkadaslar demem o ki ;

>benim gibi yüzüne ndyag lazer + vücuda diod uygulayan
>yada bunlardan sadece birini uygulayan varmı aranızda.. (şıkları çoğaltayım :) )
varsa memnuniyet ve şikayetlerimizi bu başlık altında paylaşalım istedim..
evet mikrofon sizde buyrunuz ...

vücuduma nd:yag lazer yaptırdım. bacak, koltukaltı, kol falan. bacak bölgemde batıklar vardı biraz da bu yüzden başladım. 1,5 sene geçti. 6 seansa gittim. koltukaltı bitti. kol daha yeni 2 seans oldu bir dğeişiklik yok gibi. bacak da azaldı, batıkların büyük bir çoğunluğu gitti. cildim yenilendi-çok şükür =) fakat tüyler daha bitmedi...bir de hormonal olarak biraz tüylüyüm işte devam edecez bakalım gittiği yere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…