Kızlar 5 gün oldu kıllarım dökülmedi benim
Ben az önce çekeyim dedim bi kaç tane geldi ama bazıları hala çok sert çekince gelmiyor hele çenem
Kessem neyle kesicem çeksem gelmiyor e uzuyor gün geçtikçe öyle dolaşamam elim çenemde erkek gibi çene sıvazlıyorum
Ben az önce çekeyim dedim bi kaç tane geldi ama bazıları hala çok sert çekince gelmiyor hele çenem
Kessem neyle kesicem çeksem gelmiyor e uzuyor gün geçtikçe öyle dolaşamam elim çenemde erkek gibi çene sıvazlıyorum
ve unutmadan bilmedğnz yerlere iğneli yaptrmayın. eline her makine geçen epilasyon yeri açıyo
ben 2 yil lazer yaptirdim yuzume bazen cikmiyordu 3 ay kadar, sonra yeniden firliyorlardi. hem param ziyan oldu hem de yuzumdeki tuycukleri de kila cevirdi lanet olasi lazer. en sonunda da dediler ki bu son olsun sen igneliye git zaten bu tuyler ince lazer gormez bunlari... kadini tokatlayasim gelmisti. hungur hungur agladim resmen eve gidene kadar...
sonra igneliye gittim 1 seans yaptirdim canim cok yandi evet ama yarisindan cogu bitti bir daha hic cikmadi. sonra tasindigim icin 1 yil gidemedim kalan tuyleri sararttim. gecen ay tekrar oraya gittigimde kalanlari yaptirdim 20 dakika surdu ve bitti cok sukur. gittigim yerde benim gibi lazerden gelme cok kisi vardi lazere beddua eden :) keske en bastan igneliye gitseymisim aptal kafamin cezasini cektim yillarca yok yere sakal biyik ugrasarak. simdi lazer lafini artik duymak bile istemiyorum o kadar nefret ettim
arkadaşlar sanırım kılın yapısı ve cildinize ve lazerin çeşidine göre başarı faktörü değişiyor... ben çeneme yaptırdım 6 sene önce... tam lise son sınıftaydım ve ergenlikle birlikte hormon bozukluğu yüzünden çenemde kıl problemi yaşadım...alexandirite lazere gittim ve bende çok başarılı oldu...ilk seanstan sonra 6 ay çıkmadı....sonra 3-4 ay arayla gittim 6-7 seans kadar ve allaha şükür çok bende başarılı oldu...3 yıldur gitmiyorum lazere ve tek tük çıkıyor...onu da zaten kuaföre gittiğimde aldırıyorum hiç problem olmuyor... bence alexandirite lazer diğer lazer türlerinden daha kesin avantajlı...çünkü seanstan sonra direk tertemiz oluyosan dökülmesini beklemek zorunda kalmıyosun...uzunca bi süre tertemiz geziyosun...
lazer gerçekten işe yarıyor mu???? ben korkuyorum. sonuçta bilmediğim şeyyy.....
truly, iğneli epilasyona toplam iki seans gitmekle mi kurtuldun tüylerinden, yoksa ben mi yanlış anladım canım... eğer öyleyse süper birşey bu. ya da daha öncesinden lazer ile kökleri zayıfladığından mı bu kadar çabuk bitti acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?