• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon yüze lazer epilasyon ile ilgili tecrübeli arkadaşlar

rapustat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
122
0
96
39
Diğer
kızlar..yüzüme lazer epilasyon yaptırmak istiyorum..bi yer buldum ve bitene kadar 600TL dediler..bu konuda pek bilgisizim.bana yardımcı olurmusunuz???senağlama

kızlar..yüzüme lazer epilasyon yaptırmak istiyorum..bi yer buldum ve bitene kadar 600TL dediler..bu konuda pek bilgisizim.bana yardımcı olurmusunuz???senağlama

canım ben gidiyorum yüz bölgesine ilk seansı yaptırdım 15 gün oldu tüyler döküldü ama 8-10 seans sürer diyo doktor.ben seans başı 150 veriyorum sabit fiyat bu

peki tüyleri jiletlemi aldılar.nasıl biraz bahsedermisin?oranın iiyi bi yer olduğunu nasıl anlayabilrim..kaç seans sürerse sürsün 600 tl sabit fiyat olucak dediler..

Ankara'da olupta lazer ile tüy sorunumu tamemen çözdüm diyenler (özellikle yüz ve kol için) lütfen paylaşımda bulunabilir mi?

ya arkdslar alexe gittim 3 seans arttırdı bogazıma yayıldı:( sora 250 tlye 10 seans dıode lazer bı yerde vardı yuz ıcın uygun dedıler gıtmedım...sora da sımdı 2 seanstır ıgnelıye gıdıyorum yzuume ama benım alan cok kalınlar bıraz ınceldı ama halen kalınlar var tek bı yarısı 40 tl suruyo ve cok canım acıyo:( 90 ı buluyo ucret bı seferde napcam yardım edın lutfen:( diode lazere mı gıtsem yuz ıcın acaba?

Arkadaşlar hepinize merhaba,
Ben de yuzume lazer epilasyon yaptırıcam ordaki bayana tel actım napım bu tuylerımı alımmı bırakımmı fln dıe. Bana sız tuylerınızı bırakın bız burda halledıcez dedı. benım endısem ya jilet yaparsa ve ıyıce yayılırsa dıe çok korkuyorum. bu konuda tecrubelı arkadaslar yazarsa sevınırım.

arkadaşlar hepinize merhaba ben diode lazerle yüz bölgeme gidiyorum 7.ci seansım bitti sizin tek seansa 150 ve bitiş garantili tülyer bitine kadar 600 tl bir fiyat vermeniz benim dudağımı uçuklattı ben istanbulda güzellik merkezinde tüm yüz bölgesi bitiş garantili sözleşmeyle 350 liraya anlaştım vede çok memnunum yani bence verdiğiniz fiyatlar çok pahalı çünkü artık lazer fiyatları bu kadarpahalı değil çoğu yerde yapılıyor çünkü artık bu uygulamalar

YÜZ BÖLGESİ İÇİN KESİNLİKLE DİODE LAZER UYGULAMASI YAPAN BİR GÜZELLİK MERKEZİNE GİDİN

bu arada dropp sana doru bilgi verilmiş iyice tüylerini uzatıcaksın jiletle alınıyor hatta her seansta yanında temiz jilet götürüyorsun önce jiletle tüyleri alıyorlar sonrada jel sürüp lazerle tarıyorlar endişen olmasın jilet hiç birşekilde tüyleri yaymıyor daha sık çok çıkmasına sebebiyette vermiyor çünkü jilet bilindiği üzere kıl köklerine temas etmiyor kısaltıyor aslında tüylerin azmasını daha çok güçlenmesi sağlayan yöntemler CIMBIZ VE AĞDADIR sen lazer boyunca hiç bişekilde cımbız ve ağda kullanmazsan tüylerinden tamamen kurtulursun :)

arkadaşlar hepinize merhaba ben diode lazerle yüz bölgeme gidiyorum 7.ci seansım bitti sizin tek seansa 150 ve bitiş garantili tülyer bitine kadar 600 tl bir fiyat vermeniz benim dudağımı uçuklattı ben istanbulda güzellik merkezinde tüm yüz bölgesi bitiş garantili sözleşmeyle 350 liraya anlaştım vede çok memnunum yani bence verdiğiniz fiyatlar çok pahalı çünkü artık lazer fiyatları bu kadarpahalı değil çoğu yerde yapılıyor çünkü artık bu uygulamalar

YÜZ BÖLGESİ İÇİN KESİNLİKLE DİODE LAZER UYGULAMASI YAPAN BİR GÜZELLİK MERKEZİNE GİDİN

bu arada dropp sana doru bilgi verilmiş iyice tüylerini uzatıcaksın jiletle alınıyor hatta her seansta yanında temiz jilet götürüyorsun önce jiletle tüyleri alıyorlar sonrada jel sürüp lazerle tarıyorlar endişen olmasın jilet hiç birşekilde tüyleri yaymıyor daha sık çok çıkmasına sebebiyette vermiyor çünkü jilet bilindiği üzere kıl köklerine temas etmiyor kısaltıyor aslında tüylerin azmasını daha çok güçlenmesi sağlayan yöntemler CIMBIZ VE AĞDADIR sen lazer boyunca hiç bişekilde cımbız ve ağda kullanmazsan tüylerinden tamamen kurtulursun :)

canım merhaba dıode lazer arıyodum guvenılır olsun ıstıyorum tabıkı ve hıc cevremde dıode lazere gıden yok ıstanbulda senın gıttıgın yer neresı canım sakıncası yoksa paylasırmısın?teşekkürler şimdiden.ben ozel msj atamıyorum sen atarsan cok sveınıırm canım

arkadaşlarrrrrrrr...2 haftadır beklemedeyim, lütfen istanbulda diode lazer yaptırabileceğim bir yer söyler misiniz :((((

Değerli üye ve misafir hanımlar,
1986 yılından beri sadece iğneli epilasyon konusunda hizmet sunan ve bir yılı aşkın süredir de bu siteye üye olarak tüm epilasyon yöntemleri üzerine yazılanları okumaya çalışan bir güzellik uzmanı olarak gerek kendi mesleki tecrübem gerekse burada takip ettiklerime dayanarak özellikle yüz bölgesi için sizlere Lazer epilasyon yönteminden ve IPL den uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Lütfen samimiyetime inanın ve son derece net olarak yazdığım bu ifadeden dolayı beni reklam yapıyor olmakla suçlamadan önce çok iyi araştırın. Sonradan pişman olan o kadar çok hanım var ki inanamazsınız. Sağlıklı günler diliyorum.

1986 yılından beri sadece iğneli epilasyon konusunda hizmet sunan ve bir yılı aşkın süredir de bu siteye üye olarak tüm epilasyon yöntemleri üzerine yazılanları okumaya çalışan bir güzellik uzmanı olarak gerek kendi mesleki tecrübem gerekse burada takip ettiklerime dayanarak özellikle yüz bölgesi için sizlere Lazer epilasyon yönteminden ve IPL den uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Lütfen samimiyetime inanın ve son derece net olarak yazdığım bu ifadeden dolayı beni reklam yapıyor olmakla suçlamadan önce çok iyi araştırın. Sonradan pişman olan o kadar çok hanım var ki inanamazsınız. Sağlıklı günler diliyorum.

peki yüz bölgesine ne yaptırmamızı önerirsiniz?

ayşe hanımın bu söylediklerine kesinlikle katılıyorum.özellikle yüz bölgesine lazer yaptıranlarda çok daha büyük problemlerle karşılaşıyorum hemen hemen her gün..

yüz için kesinlikle lazere para vermeyinn..
hem paranız hem zamanızı hemde psikolojiniz elden gitmesin..
extra birde yeni tüyleriniz olmasınn...

kızlar mesaj sayım az olduqu için özel mesaj gönderemiyorum gaziosmanpaşa bağşarbaşında bir güzellik merkezi var orda yaptıryorum

yuz bolgenize kesinlikle alexandrite lazer yaptirmayin benim 10 seans oldu yuzumdeki tuyler dahada belirginlesti ve tahris oldugu icin sivilceler cikmaya basladi yuzumde simdi bide onlarla ugrasiyorum...yuzumdeki sivilceler gecince diod a devam edicem ama artik korkar oldum lazer yaptirmaya

Arkadaşlar Ayşe Hanımın (@aysepilasyon) samimiyetine inanıyorum, benim ev arkadaşımın annesi de güzellik uzmanı o da iğneli epilasyon yapıyor ve o da lazeri vücut için azaltma amacıyla önerdiği halde yüz için KESİNLİKLE önermiyor. Ama Rapunzel'in yazdıklarını da okuyunca aklıma bir soru takıldı, belki de iğneli epilasyon yapan uzmanların bahsettiği önerilmeyen lazer alexandrite'tır? çünkü zaten kullanıcılar da alex le azalmadıgını aksine arttığını yazmışlar... ama Rapunzel diode ile yüzünde olumlu sonuç almış? diode zaten bildiğim kadarıyla ince tüylerde bile etkili olan bir yöntem... bilemiyorum diode yöntemini ben de denemeyi düşünüyorum rapunzel bu dediğin yere ulaşabileceğimiz bi adres fln verir misin hiç değilse google da hangi kelimelerle aratırsak çıkar onu söyle :87:

hepinize teşekkürler paylaşımlarınız için :)

ben yüzüne lazeri öneriyorm cnm çok güzel tüy bitirio deneyen arkadaşlarım var ama tabi her yer güzel yapamıo lazeri

yüz de lazerLE KILI bitirmezz..Bitti diyebiliyorsan yaptırdıysan 3 4 ay beklee sonucu bir gör bakalaımm..
LAZERLE KESİNLİKLE YÜZ BİTMEZZ......................

Back