yaptırdınız mı peki siz ? nasıl sonuç ?Igneli en iyisi yuz bolgesine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptırdınız mı peki siz ? nasıl sonuç ?Igneli en iyisi yuz bolgesine
Merhabalar. Sizin tüm kıllarınızı bitirip öyle mi yolluyor sizi? Ben de _meltem ile aynı yere gidiyorum ve bana da aynı muamele yapılıyor. Ve hiç bir zaman yüzüm tertemiz olmadı. Hep 10 ar dakika ile yolladı ve kılların çoğu duruyordu.
Merhabalar. Sizin tüm kıllarınızı bitirip öyle mi yolluyor sizi? Ben de _meltem ile aynı yere gidiyorum ve bana da aynı muamele yapılıyor. Ve hiç bir zaman yüzüm tertemiz olmadı. Hep 10 ar dakika ile yolladı ve kılların çoğu duruyordu.
Yok hayır tümünü alamıyor.
Süre yetmiyor zaten. Ve ben de ince olan çok sayıda tüy var.
En belirgin olanları alıyor. Aslında şu an da geriye kalanlar sarı tüy denilebilecek tüyler.
Ama ben de sarı değil o tüyler siyahımsılar. Yakından baktığında görebileceğin tüyler yani.
Ama on dakika da az bence. Süreyi siz ayarlamıyor musunuz?
10 dk bence de çok az zaten 20 atış falan anca atıyordur ki bide belli bölgeye değil rastgele farklı farklı yerlere atıyor. mesela favorideki saç kısmına ya da çok ince tüylere falan atmş ne gerekse sanki önce yoğun yerlere atsa daha mantıklı. bize hiçbir şey bırakmıyor valla. fazla yaparsam çok kötü olur cilt falan diyor hep. devam etmeme kararı aldım ben
ben de öyle düşünüyorum umarım atış yaptıklarında da iz kalmaz. bide ben biraz irdelemeye başlayınca size de lazer yapalım demeye başladı . madem öyle niye baştan demiyorsun. işini iyi yapanı bulmak çok zor yaAynen bak şimdi iyice eminim.
Kesinlikle acemi biri.
Hani benim imkanım olsa bir an da yüzüm için 3-4 saat bile isteyebilirim ve bu tarz da bir yan etki de görmem yani.
Yani yoksa 10 dk şaka gibi.
Evet işini doğru yaptığı belli sizinkinin. Mantıken önce en rahatsız edenler alınır. Ayva tüyleri en sona bırakılır. Bizim ki hiç süre falan sormuyor. Hatta ben 5. gittiğimde artık hepsini bitirelim gelip gitmem zor oluyor 10 dakika için demiştim. Ama öyle yüzünüz çok kötü olur iz kalır falan filan dedi. Sonra da lazer atalım bazı yerler lazeri görecek kadar koyu dedi. Hem acı çekmezsiniz boşuna dedi. Ben de kandım lazer attırdım. Yalan değil burun ile bıyık bölgemde ki kıllar kalındı ve iğneli yapınca acıdan kıvranıyordum ve hapşırtıyordu sürekli. O yüzden lazer atınca şimdi azaldı. Ama bıyıklarımın geri kalan hiç bir yerinde dökülme olmadı.Yanaklar da hep iğneli yaptı. Ama oralarda hep yarım yamalak.Yok hayır tümünü alamıyor.
Süre yetmiyor zaten. Ve ben de ince olan çok sayıda tüy var.
En belirgin olanları alıyor. Aslında şu an da geriye kalanlar sarı tüy denilebilecek tüyler.
Ama ben de sarı değil o tüyler siyahımsılar. Yakından baktığında görebileceğin tüyler yani.
Ama on dakika da az bence. Süreyi siz ayarlamıyor musunuz?
Evet işini doğru yaptığı belli sizinkinin. Mantıken önce en rahatsız edenler alınır. Ayva tüyleri en sona bırakılır. Bizim ki hiç süre falan sormuyor. Hatta ben 5. gittiğimde artık hepsini bitirelim gelip gitmem zor oluyor 10 dakika için demiştim. Ama öyle yüzünüz çok kötü olur iz kalır falan filan dedi. Sonra da lazer atalım bazı yerler lazeri görecek kadar koyu dedi. Hem acı çekmezsiniz boşuna dedi. Ben de kandım lazer attırdım. Yalan değil burun ile bıyık bölgemde ki kıllar kalındı ve iğneli yapınca acıdan kıvranıyordum ve hapşırtıyordu sürekli. O yüzden lazer atınca şimdi azaldı. Ama bıyıklarımın geri kalan hiç bir yerinde dökülme olmadı.Yanaklar da hep iğneli yaptı. Ama oralarda hep yarım yamalak.
Kesinlikle haklısınız. Ben başlarda haftada 1 şimdi 2 hafta da bir gittiğim için benimkisi 15. gidişim falan olacak şimdi hiç dokunmadığı yerleri alıyor iğneli ile ama öncekiler de ara ara çıkıyor. Geri geliyor. Hepsini birden almadığı içinde hangi kıla kaç kez uygulandı takip edemiyorum. Ya da hiç çıkmayan var mı ya da olacak mı göremiyorum. Çok saçma bir durumun içinde kaldım şu an. Buradan arkadaş başka bir yer önerdi. Bana çok uzak. Ama bir gidişte hepsini bitirecekse gitmeye değer. Sonra çıktıkça giderim en azından.Evet ya malesef bıyık öyle ben de baya acı çekiyorum özellikle o orta kısımda ...
Ama lazere de güvenemedim hiçbir zaman.
Zaten gittiğim yer sadece iğneli yapıyor, lazeri yok.
Ama yüz için kesinlikle tavsiye etmediklerini sayısız kez duydum ve burada da okudum defalarca.
Aslında lazer için de işin ehlisinde çok iyi sonuçlar alınabiliyor ama yüz de sonuçta ince kalın bir çok tüy var, inceleri de kalınlaştırabiliyormuş.
Yani bende de böyle tüy gerçekten çok fazla olduğu için acıyor macıyor mecbur iğneli.
Çenem 7. seansta artık tamamen sonuç verdi şu an üç hafta oldu sadece bir tane kalın tüy çıktı.
Boynum deseniz 2. ve 3. seansta alınmış (ama bunlar hiç alınmamış tüyler) üstünden aylar geçti hala çıkmadılar.
Çok şükür memnunum baya.
Sizin için de bu durum bir kabusa dönüşebilir. O yüzden işin ehlisi olup olmadığına emin olun.
Yani hem lazer hem iğneli yapan biri de.. bilmiyorum.
Tek bir alanda uzman olmalı bence.
Kesinlikle haklısınız. Ben başlarda haftada 1 şimdi 2 hafta da bir gittiğim için benimkisi 15. gidişim falan olacak şimdi hiç dokunmadığı yerleri alıyor iğneli ile ama öncekiler de ara ara çıkıyor. Geri geliyor. Hepsini birden almadığı içinde hangi kıla kaç kez uygulandı takip edemiyorum. Ya da hiç çıkmayan var mı ya da olacak mı göremiyorum. Çok saçma bir durumun içinde kaldım şu an. Buradan arkadaş başka bir yer önerdi. Bana çok uzak. Ama bir gidişte hepsini bitirecekse gitmeye değer. Sonra çıktıkça giderim en azından.
Bende yüzümden çok çektim 6 sene aralıklarla 2 kez lazer yaptırdım ve azaldı ama yayıldı. Şimdi igneliye başlayacağımEvet ya malesef bıyık öyle ben de baya acı çekiyorum özellikle o orta kısımda ...
Ama lazere de güvenemedim hiçbir zaman.
Zaten gittiğim yer sadece iğneli yapıyor, lazeri yok.
Ama yüz için kesinlikle tavsiye etmediklerini sayısız kez duydum ve burada da okudum defalarca.
Aslında lazer için de işin ehlisinde çok iyi sonuçlar alınabiliyor ama yüz de sonuçta ince kalın bir çok tüy var, inceleri de kalınlaştırabiliyormuş.
Yani bende de böyle tüy gerçekten çok fazla olduğu için acıyor macıyor mecbur iğneli.
Çenem 7. seansta artık tamamen sonuç verdi şu an üç hafta oldu sadece bir tane kalın tüy çıktı.
Boynum deseniz 2. ve 3. seansta alınmış (ama bunlar hiç alınmamış tüyler) üstünden aylar geçti hala çıkmadılar.
Çok şükür memnunum baya.
Sizin için de bu durum bir kabusa dönüşebilir. O yüzden işin ehlisi olup olmadığına emin olun.
Yani hem lazer hem iğneli yapan biri de.. bilmiyorum.
Tek bir alanda uzman olmalı bence.
Bende yüzümden çok çektim 6 sene aralıklarla 2 kez lazer yaptırdım ve azaldı ama yayıldı. Şimdi igneliye başlayacağım
Çene bolgemde başlayacağım sizin gibi bende. Maddi anlamda tüm yüzü kaldıramaz su an.
Çene bölgenin kaç dk sürüyordu acaba
Bulunduğum yer bir ilçe, işini iyi yapan 10 yıllık bir yere gidecegim.Ben de ki kıl durumu farklı ama.
İlk seansta 45 dk idi. Çene ve boyundaki en kalın tüyler alınmıştı ve baya bir fark vardı.
Şu an çenem bitti diyorum ama hani o sarı tüyler hala varlar.
Onlar için de gideceğim inşallah.
Bence başlangıç için 40 dk daha uygun olacaktır size. Tabii yine yoğunluğa göre değişiyor ama..
Bulunduğum yer bir ilçe, işini iyi yapan 10 yıllık bir yere gidecegim.
Dk si 1.5 tl. merkezlere göre uygun fiyatı sanırım.
Kalın tüylerinin rengi açık baya, hatta bazıları sapsarı ve kalın cenemdekiler,
Inşallah bunda etkili bir sonuç alırım.
Sizin kalan sarı tüylerinin uzuyor mu, belirli bir uzunlukta mi hep
Şimdiye kadar iğneli yaptirmamamin sebebi hep iz kalır mi düşüncesiydi, ama gideceğim yer alanında iyi baya, ve yeni öğreniyorum ki yüzde sadece iğneli epiflasyonla kesin sonuç sağlanıyor.Belirtmemişim onu ama ben de sarı tüylere hiç girmedi.
Aslında sarı tüy diyorum ama ben de siyah o tüyler aslında. Ama normal birindeki sarı tüyler olarak düşünülebilir.
Dediğim gibi şimdiye kadar en dikkat çeken kalın tüyler alındı.
Bu sarı tüylerse uzun değil normal kısa tüyler, uzaktan belli olmuyorlar bile. Yakından biri yüzüme baktığında görebilir.
Ama bundan önce gri dedikleri tüyler vardı suratımda. Daha önce hiç alınmamışlardı ama işte bu çenede yağ bezeleri varya ondan beslenmiş olacaklar ki uzundular baya. Böyle elime sakal gibi gelirdiler. Kardeşimle yarışıyordum resmen :) hey Allah'm ne kadar zor şeyler ya.
Ancak yer bulabildim ve yaklaşık 8 hafta sonra 120 dk'lık bir randevum olacak, çene, boyun ve favoride daha önce hiç çalışmadığı tüm o ince tüylere çalışacak.
Ücreti gayet makulmüş sizinkinin. Benimki şubatta 3 lira oluyor
Eğer gerçekten iyi bir yerse sonuç alacağınızdan eminim. Ben çok memnunum iğneliden.
Şimdiye kadar iğneli yaptirmamamin sebebi hep iz kalır mi düşüncesiydi, ama gideceğim yer alanında iyi baya, ve yeni öğreniyorum ki yüzde sadece iğneli epiflasyonla kesin sonuç sağlanıyor.
Haftaya cuma gideceğim, sizinle pay Asirim izlenimlerimi
Aynen benimde oyle olduBir hafta bile sürmüyor.
Hatta kızarıklık eve gelince geçmiş oluyor.
Küçük kabuklar ise bir haftayı buluyor.