İğneli Epilasyon yüze iğneli epilasyon mu diot mu?

_meltem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
159
35
98
35
Antalya'da bir klinikte yüz bölgesi için iğneliye başladım ama kafamda çok soru işaretleri var. 2 seans gittim yapan uzmana iz, leke kalır mı diye sorduğumda evet kalabilir size isterseniz diot yapalım dedi kafam karıştı. madem öyle niye başta diot yapmadı? Genelde iğneli epilasyon sonrası leke ve iz durumundan bahsedilmemiş forumlarda örneğin 1 sene sonrası? Uzmanın demesine göre gözenek kalabilirmiş. Bu konuda fikri olan var mı?

İz kalır demesi kendine güvenmeyişindendir.
İyi bir iğneli epilasyon yapan birisi kesinlikle iz falan bırakmıyor.
Çenem bitti benim ve tek bir iz bile yok.
Diot dediğiniz ne bilmiyorum ama .. oyum iğneliye.
Ama iyi bir yerde.

kızarıklık, lekeler ne kadar süre içerisinde geçti peki sizde?

Bir hafta bile sürmüyor.
Hatta kızarıklık eve gelince geçmiş oluyor.
Küçük kabuklar ise bir haftayı buluyor.

Tabii ki canım, aynı eskisi gibi oluyor.
Hatta tüyler gittiği için daha güzel oluyor ten rengim açılıyor resmen.
Süt gibi.
Bence gittiğin yer iyi değil, ama tabii bu hassaslık kişiye göre de değişebilir.
Seans sırasında çok acıyor mu?
Ve kaç seans oldu, kırmızılıkların lekelerin kalıcı mı ne kadar süredir varlar?

Mesela bak bugün yapıldı seansım ve eve geleli bir buçuk saat falan oldu .. bu şekilde

ben de dün oldum benimki de seninki gibi şu an :) 2 seans gittim ama 10 dk atış yapıyor ve rastgele atıyor. Leke ve iz kalabilir demesi de beni baya tedrgin etti. cildim beyaz ten tüylerim favori kısımlarında ve biraz aşağısnda var . baya ince ayva tüyü şeklindeler. ama yapan kişi tedirgin etti beni açıkcası

Herkesin genetik yapısı, hormonları, kıl yoğunluğu cilt tipi farklıdır. Herkesin uygulama sonrası karşılacağı tepkilerin birebir aynı şekilde olması beklenmez ama bilinmesi gereken şey iğnelinin iz, leke bırakmaması gerektiğidir. Piyasada ne yazıkki bu konuda eğitim almayan kişi ya da kişiler fazlası ile mevcut. Biz bayanlar da kıl/ tüyden kurtulmak amacıyla yapmayacağımız şey yok. Herkese güvenir olup, cildimizi teslim edebiliyoruz. Lütfen ama lütfen iğne konusunda gerekli araştırmayı yapıp cildinizi o şekilde emanet edin. Daha sonra istenmeyen sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Hım anladım.
Yani şimdi uzmanı değilim ama kendi uzmanımın söylediğine göre işini gerçekten iyi yapıyorsa kişi "İz kalabilir" dememesi gerekiyor. İz kalmamalı kesinlikle.
Mesela benim bugün 1 saatti. Eh her bir yana da yarım saat çalışmış oldu.
Yeri geldi boynuma çalıştı 75 dk..
Ama hiçbir şekilde de sorun yaşamadım.

aynen o yüzden çok kararsızım ne yazıkki anlamak çokta mümkün olmuyor kim nasıldır :/

burda okuduklarımda hep uzun süre çalışılmış. benim gittiğim yer 10 dk atış yapıyor çok tuhaf yani demekki kendine güvenmiyor

aynen o yüzden çok kararsızım ne yazıkki anlamak çokta mümkün olmuyor kim nasıldır :/
Yaşadığınız yerde iğneli epilasyon yapan yerlerle görüşün. Aklınızdaki soruları sorun, cildinizin herhangi bir yerine deneme yaptırın. Hem cildinizin vereceği tepkiyi görmüş olursunuz. Lazeri yüzünüze düşünmeyin derim.

bu yerde de deneme atışı yapıldı şu an çok bi sıkıntı yok yüzümde aslında ama yapan kişinin aynı yere devamlı atış sonuçta gözenek iz yapablr demesi can sıkıcı. sanırım bırakacağım yaptırmayı.

Bu igneli epilasyonda tüyler önceden temizlenmiyormu...?

Ve cok aci varmi

Sizede vecms olsun:)

Hayır alınacak olan bölge temizlenmiyor.
Kıla elektrik verip kökü yakıyor ve kılı cımbızla alıyorlar.
Acı da kişiden kişiye göre değişiyor, ben sadece yüzüm için gittim bugüne dek.
Bıyık hariç diğer bölgeler pek canımı sıkmadı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…