- 18 Ekim 2021
- 31
- 8
- Konu Sahibi Bilinmeyenhesap2367
Yüz ve boyun bölgemde çok kıl tüy var agdayla alınca sivilcelenme yapıyor yüz bölgesine alex lazer yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıran var mı işe yaradı mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Ben madeni para büyüklüğünde cokda koyu olmayan tüylerim icin gitmiştim. Buz lazere 10 seans gidip iki ay ara verdikten sonra yüzümde aşırı kıllanma oldu. +pcos da varmıs bende onu da sımdılerde ogrendım ikisi cok ilişkiliymiş.Yüz ve boyun bölgemde çok kıl tüy var agdayla alınca sivilcelenme yapıyor yüz bölgesine alex lazer yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıran var mı işe yaradı mı ?
Hata edersiniz. O kalınların arasındaki binlerce ayva tüyünü harekete geçirip daha beter hâle getireceksiniz yüzünüzü. Alex yüze vurulmaz.Çok fazla var ama ve rahatsız edici. Agdayla alınca boynum hep sivilve oluyor. Alex lazer yaptırmayı düşünüyprum
Çok yoğun ve siyah başka ne yapabilirim bilmiyorum. Görünüşü çok kötüHata edersiniz. O kalınların arasındaki binlerce ayva tüyünü harekete geçirip daha beter hâle getireceksiniz yüzünüzü. Alex yüze vurulmaz.
İğneli epilasyondan başka çözümü yok maalesef. Ben de yaptırdım. Ara ara rötuş için gidiyorum, kalmadı bir şey. Siz bilirsiniz tabii olan paranıza zamanınıza olacak, sonrasında iğneli epilasyon deneyim deseniz lazerden dolayı sonuç almanız iki üç katı zor olacak.Çok yoğun ve siyah başka ne yapabilirim bilmiyorum. Görünüşü çok kötü