• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüze ağda yapılır mı?

Bence ne kadar rahatsız olsanızda almayın yüz tüylerinizi.Yakın bir arkadaşımda birkaç kez ağda ile aldı,bir süre sonra azalacağı yerde daha beter oldu yüzü...

Aldırma.. özellikle yüz ve boyun bölgesinde sarkma yapıyor.. 1-2 yıla bıngıl bıngıl olur.. hatta aynı şey kol altı için de söyleniyor da ondan pek emin değilim.. yine de hiç başlama.. çok belli ise iğneli yaptır.. lazer zamanla tekrarlıyor..

ya lazer çoğaltır diyorlar yayabilirmiş bir de ben sordum önce traş makinesiyle alıcaksın sonra lazer dedi ben de geri çekildim
Evet traş makinesiyle alanda var makas ile kesen de tüylerin nasıl bilmiyorum canım ama inceyse lazerin çoğalttığı söyleniyor ben 3 ayda bir alıyorum ağdayla genel olarak memnunum.Ama çok rahatsız edici tüylerin yoksa hiç bulaşma istersen.

Bence ne kadar rahatsız olsanızda almayın yüz tüylerinizi.Yakın bir arkadaşımda birkaç kez ağda ile aldı,bir süre sonra azalacağı yerde daha beter oldu yüzü...
Ben de hiç ellemek istemiyorum ama beyaz tenliyim siyah ve çoklar belli oluyorlar.Şöyle tüyleri kendiliğinden döken bir şey yok mu ya of :/

Ben de hiç ellemek istemiyorum ama beyaz tenliyim siyah ve çoklar belli oluyorlar.Şöyle tüyleri kendiliğinden döken bir şey yok mu ya of :/

Lazer dışında azaltma zor. Tüy azaltıcı kremler var bioder gibi ben kullanmadım ama düşünüyorum. Pek etki etmeyen diyen de var.
Ne ağda ne de ip azaltmaz. Ben yeni kollarımı almaya başladım sir ağdayla ama daha siyah çıkıyorlar. Yüzümde de var ama dokunmuyorum daha kötü olur diye.
Tüyler çok belirginse hormonsal bir bozukluk olabilir. Doktora gittiniz mi hiç?

Yanak kısmımda tüyler var.Lazeri felan düşünmüyorum.Neyle alırsam zararı olmaz?Ne yapmalıyım azalması için?

Yüze sir ağda tabi ki yapılır.. Kuaförde deneyebilirsiniz. Ben başlarda hep kuaförde aldırıyodum. Şimdi sir ağda ısıtıcısyla tablet ve kalıp sir ağdaları kullanıyorum. Çok rahat. Bez kağıt filan kullanmıyosun.

öyle bir şey olsa keşke,ağdaymış,lazermiş onlarla uğraşmaktansa kökten çözen bir şey.Ama nerdeee yapacak bir şey yok.bende beyaz tenliyim yüzünde en ufacık şey belli oluyor.
ben hiç kullanmadım ama bir tüy sarartıcı kremler var onlar belki iş görür,fakat yüz bölgesinde kullanılır mı,ne derece faydalı ne derece zararlı bilmiyorum.bir araştır derim...

Benim derdim biraz azalsın yeter bir de ağda yaptrnca kl kökü güçlenmez siyahlaşmaz di mi yani daha kötü olmasında
Yok siyahlasmiyor. İnceltiyor da. Lazer için de yüze jilet vurmak zorunda değilsiniz.Bana sadece tüyleri ince makasla kesip kisalt demişlerdi.Makine kıl köklerini daha iyi görsün diye. Lazer dağıtıyor ama yaptıkça seyreltiyor azaltıyor.Tabi bu kişiden kişiye değişiyor.

Yok siyahlasmiyor. İnceltiyor da. Lazer için de yüze jilet vurmak zorunda değilsiniz.Bana sadece tüyleri ince makasla kesip kisalt demişlerdi.Makine kıl köklerini daha iyi görsün diye. Lazer dağıtıyor ama yaptıkça seyreltiyor azaltıyor.Tabi bu kişiden kişiye değişiyor.
zorunluydu ama ya jilet ya traş mak. diyordu kadın.Ee seninki bitti mi faydası oldu mu?

zorunluydu ama ya jilet ya traş mak. diyordu kadın.Ee seninki bitti mi faydası oldu mu?
Benim faydasi oldu. Seyreldi.3 seansta.Ara verdim ben yurtdışında yaşıyorum.Türk yerine gidiyorum.Tatil zamanı diye.Eylülde yine başlayacağım.Jilete ya da traş mak. gerek yok.Kuaforde kaslari kestikleri minik makaslar oluyor ya.onlarla kisaltabilirsin..Ben öyle yaptim. Lazer iyi geldi.2 ay boyunca kıl tüy sorunu yok.O konuda da rahat.

Ben hiç aldırmadım ama ağda bıyık bölgesinde iz bırakmıştı benim , sonradan geçti ama . Böyle tehlikeler olabilir . Bi de pütür pütür yapma ihtimali var .
Yüz epilatörü al bence , ben onlardan düşünüyorum .
Ben braun face aldım. Önce beğendim pratik ve rahatti. Ama sonra sert ve cok çıkardığını gördüm bidaha kullanmadım. 3 ayda bir hazır agda bandını üstün körü yapıştırir çekerim fazlalık gider detaya girmem.yüzümde bozulmaz

Ben braun face aldım. Önce beğendim pratik ve rahatti. Ama sonra sert ve cok çıkardığını gördüm bidaha kullanmadım. 3 ayda bir hazır agda bandını üstün körü yapıştırir çekerim fazlalık gider detaya girmem.yüzümde bozulmaz

Gerçekten mi , sert cikariyorsa hiç gerek yok ben de almayayım , teşekkürler cevap için.

Back