Yüze ağda yapılır mı?

peritozu96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
90
4
1
29
Yanak kısmımda tüyler var.Lazeri felan düşünmüyorum.Neyle alırsam zararı olmaz?Ne yapmalıyım azalması için?

Yanak kısmımda tüyler var.Lazeri felan düşünmüyorum.Neyle alırsam zararı olmaz?Ne yapmalıyım azalması için?

Ben hiç aldırmadım ama ağda bıyık bölgesinde iz bırakmıştı benim , sonradan geçti ama . Böyle tehlikeler olabilir . Bi de pütür pütür yapma ihtimali var .
Yüz epilatörü al bence , ben onlardan düşünüyorum .

Beyaz ve hassas tenliyseniz 2 hafta suratınız mor kırmızı arası gezebilirsiniz sonra yine yeni tüyler geliyor zaten.. annemden biliyorum... (agdada)

Normal epilatör gibi alırsa kötü olur ama batık felan .Bir de sürekli erkeklerdeki traş maknesi gibi alıcakmıyım yüzümü :/

bende 5 yıldır sir ağdayla alıyorum lazer düşünmüyorum çok araştırdım ama cesaret edemedim,sir ağda çoğaltmadı tek yan etkisi çıkarken sivilce yapıyor

ağda yaz mevsiminde sakıncalı olabilir hele de cildiniz hassassa, küçük bir bölge de çok iyi bilen birine denetin önce zararı olmazsa yaptırırsınız.

Beyaz tenliysen, hassas bir cildin varsa aman diyeyim. Ben iki kere yaptırdım, ikisinde de suratım mayın tarlasına döndü. Kızardı, morardı, ufak ufak sivilceler çıktı, iltihaplandı. 1 ay kadar da geçmedi zaten. Ben iple bile alsam oluyor o yüzden hiç ellemiyorum. Eğer çok yoksa sen de elleme derim.

Ben agda yapiyorum ama ayda 1. Bir kaç aydır yapmıyordum benim problemim fuallerimdi.Lazere gidiyordum .Azaltsin diye.Azalttı da ama dağıldı çok fazla degil.şimdi ara verdim lazere .bazen ıp bazen ağda kullanıyorum.Çok sık ağda kullanmak iyi değil sarkitmadan ziyade yüzde delik yapiyo.annemden biliyorum.2 hafta da bir ağda yaptırıyor.

Benim derdim biraz azalsın yeter bir de ağda yaptrnca kl kökü güçlenmez siyahlaşmaz di mi yani daha kötü olmasında

bende 5 yıldır sir ağdayla alıyorum lazer düşünmüyorum çok araştırdım ama cesaret edemedim,sir ağda çoğaltmadı tek yan etkisi çıkarken sivilce yapıyor
ya lazer çoğaltır diyorlar yayabilirmiş bir de ben sordum önce traş makinesiyle alıcaksın sonra lazer dedi ben de geri çekildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…