- 10 Ağustos 2015
- 90
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi peritozu96
Yanak kısmımda tüyler var.Lazeri felan düşünmüyorum.Neyle alırsam zararı olmaz?Ne yapmalıyım azalması için?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanak kısmımda tüyler var.Lazeri felan düşünmüyorum.Neyle alırsam zararı olmaz?Ne yapmalıyım azalması için?
Sarkıtma sivilce felan olmasından korkuyorum iple alınır mı kiSir agda yaptir lazer dusunmuyosan
Normal epilatör gibi alırsa kötü olur ama batık felan .Bir de sürekli erkeklerdeki traş maknesi gibi alıcakmıyım yüzümü :/Ben hiç aldırmadım ama ağda bıyık bölgesinde iz bırakmıştı benim , sonradan geçti ama . Böyle tehlikeler olabilir . Bi de pütür pütür yapma ihtimali var .
Yüz epilatörü al bence , ben onlardan düşünüyorum .
Evet agda uzun vadede sarkmaya sebep olur ama tuyleri azaltir iple alirsan sarkma olmaz ama tuyleri guclendirir secim seninSarkıtma sivilce felan olmasından korkuyorum iple alınır mı ki
Başka çarem yok ama kendiliğinden dökülse keşke :/Beyaz ve hassas tenliyseniz 2 hafta suratınız mor kırmızı arası gezebilirsiniz sonra yine yeni tüyler geliyor zaten.. annemden biliyorum... (agdada)
1 2 kere alsam ağdayla biraz azalsa yeter aslındaEvet agda uzun vadede sarkmaya sebep olur ama tuyleri azaltir ip de sarkma olmaz ama tuyleri guclendirir secim senin
Normal epilatör gibi alırsa kötü olur ama batık felan .Bir de sürekli erkeklerdeki traş maknesi gibi alıcakmıyım yüzümü :/
güzel biliyorum ama ömür boyu kullancam azaltmıck snuçtaSadece yüz için tasarlananlar var , ucu da ufak bişey zaten . Genelde insanlar memnunmuş . Googledan bi bak istersen .
1-2 almayla azalmaz yahu uzun vadede diyorum1 2 kere alsam ağdayla biraz azalsa yeter aslında
anladım şu görüntüden biraz olsun kurtulsam iyi olur anlamında diyorum1-2 almayla azalmaz yahu uzun vadede diyorum
Benim derdim biraz azalsın yeter bir de ağda yaptrnca kl kökü güçlenmez siyahlaşmaz di mi yani daha kötü olmasındaBen agda yapiyorum ama ayda 1. Bir kaç aydır yapmıyordum benim problemim fuallerimdi.Lazere gidiyordum .Azaltsin diye.Azalttı da ama dağıldı çok fazla degil.şimdi ara verdim lazere .bazen ıp bazen ağda kullanıyorum.Çok sık ağda kullanmak iyi değil sarkitmadan ziyade yüzde delik yapiyo.annemden biliyorum.2 hafta da bir ağda yaptırıyor.
ya lazer çoğaltır diyorlar yayabilirmiş bir de ben sordum önce traş makinesiyle alıcaksın sonra lazer dedi ben de geri çekildimbende 5 yıldır sir ağdayla alıyorum lazer düşünmüyorum çok araştırdım ama cesaret edemedim,sir ağda çoğaltmadı tek yan etkisi çıkarken sivilce yapıyor