ya off ya ben bıyık almayı çok istiyorum ama nasıl yapılacak bilmiyorum valla bi kaç bilgi verirseniz çok sevinirim daha ilk olduğu için bilmiyorum sizce kendim kolay yaparmıyım yoksa kuaföre mi gideyim?:uhm:
peki sir ağdaya alerjisi olanlar ne yapmalı (yani ben)( yine gitmem lazım ama yine kızarmaktan ve sivilcelerden korkuyorum...bir ayı geçti ama hala yüzüm düzelmedi...bana ne önerebilirsiniz kızlar??
ben sir agda kullanıyodum yuzum mahfoldu. sızce lazer mi yoksa iğneli epilasyonmu yaptırayım.................................... bana fıkır verınn lutfen erke arkadasım bana senın yuzne degdıgımde kıla dokunmak ıstemıyorum dedı cok moralım bozuk.. gıt yaptır dedı naptırıyosan..ınanının cok uzgunum ınsallah onun yuzude sıvıce dolarrr... allah onada aynı seylerı verır
Kimi erkekler kıllı bayan seviyor inan buna.Madem tüysüz istiyor ise aldır canım sen de. Fakat seni üzmeden, kırmadan dile getirmesi zariflikti bence. :2:
kıllı bayan seven erkek görmedım:)) aslında ılk basta guzel dedı de ben alısnmıstım sonra bunları dedı...
Var kız valla ne cins insanlar var. delikafadulden Benim de favori bölgem de var kıllar, fakat erkek arkadaşım sorun etmiyor. Hadi bakalım doğru aldırmaya kuaföre. opuyorumnanaktan
yaa benım cene laltında boyun kısmında var ordada varda oaralar daha bı kalın onlarr kotu duruyoo lazerden korkuyorum yuz bolgesı ıcın bolede dursun ıstemıorumm
iple aldırmayı dene dayanabilirsen tabiki
aynı sorun bendede varr
favori çene çene altı boyunn
tam maymun gibiyimmkaydirigubbakcemile3
yanak kısmımı iple alıryorum kendimm
bence iple çogalmıyoryerimseniben
yaa benım cene laltında boyun kısmında var ordada varda oaralar daha bı kalın onlarr kotu duruyoo lazerden korkuyorum yuz bolgesı ıcın bolede dursun ıstemıorumm
kendın nasıl alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?