jiletle almadığın sürece daha kötü çıkmaz..benim o bölgede tüyüm yok ama arkadaşımdan biliyorum..kıslaaarrrrrrrrrr favori bölgesindeki tüyleri aldınız mı hiç ben almak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya daha kötü çıkarsaCADIARZU
Bende uzun zamandır kuaförde sir ağda yaptırıyordum dudak üstüne, gerçekten arkadaşında dediği gibi 15 den 1 aya çıktı süresi. Sonra bende senin gibi soğuk ağda bantlarından aldım evde kendim yapayım diye. Kızarıklık falan olmadı ama bi tuhaf oldu. Niye öyle oldu acaba- sanki böyle pul pul, soyuk soyuk oldu :bbo:
Favori bölgesi neresi oluyor yavv :icecream:kıslaaarrrrrrrrrr favori bölgesindeki tüyleri aldınız mı hiç ben almak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya daha kötü çıkarsaCADIARZU
Bende uzun zamandır kuaförde sir ağda yaptırıyordum dudak üstüne, gerçekten arkadaşında dediği gibi 15 den 1 aya çıktı süresi. Sonra bende senin gibi soğuk ağda bantlarından aldım evde kendim yapayım diye. Kızarıklık falan olmadı ama bi tuhaf oldu. Niye öyle oldu acaba- sanki böyle pul pul, soyuk soyuk oldu :bbo:
Favori bölgesi neresi oluyor yavv :icecream:
Yapıştırdım çektim, çektim yapıştırdım tatlicadiarzudelüü sen becerıksızsınde ondan öle olmusturlülülülülülü
ust uste yaptıysan o bölgeye tahrıs olmustur hassas sonucta orası :) bundan sonra gel bana ben yapem :mymeka:
Yapıştırdım çektim, çektim yapıştırdım tatlicadiarzu
Çok çektim herhal laelaelaelaelae
Okey şimdi aklıma geldi, yanaklar oluyor değilmiFavori bölgesi neresi oluyor yavv :icecream:
Özledin mi beni jeyyarCOK CEKME yavrumm bundan sonra gel bana ben yaparım
bu arada napıon özledım senı
Hep aynı valla...
Hayat işte...
Gir gel...
Gel git olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?