• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki yağ bezeleri hakkında!!

suledurann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
8
3
86
35
İstanbul
Kızlar bu sorun sadece bende mi var bilmiyorum ama elmacık kemiklerimin üstü küçük küçük yağ bezesi oldu.
Epilasyon için gittiğim güzellik merkezindeki bayan %90 kolestrolden dedi..
Ne yapmalıyım bunun çözümü nedir konu hakkında bilgisi olan var mıı?

Netten araştırdığımda iğnenin uçunu yakın ve onunla çıkartın diyor ama hiç de güvenilir bir yöntem değil ergenlikte sivilce bile çıkmayan cildim neden böyle oldu anlayamıyorum ..
:50:

bende de var. az su tüketme, az hareket etme, aburcubur yeme gibi durumların var mı?

bende de var. az su tüketme, az hareket etme, aburcubur yeme gibi durumların var mı?

Az hareket etmiyorum aksine cok hareket ediyorum kilodan kaynaklaniyor desem 47 kiloyum ama su aklima gelirse iciyorum asiri derecede face food tuketiyorum sanirim o yuzden. Neyden kaynaklandigini degilde nasil cozum bulacagimi bilmiyorum

çözümü bulmak için nedeninin önünü kapamak gerekmiyor mu :) ben de aklıma gelmedikçe su içmiyorum ve abur cubur fast food çok tüketiyorum. bunlardan olabilir.

benimde göz altlarımda var uzun süredir. Geçen haftalarda yine cilt doktoruna gitmiştim, doktorum belirli bir sebebi yok dedi. Hatta internette araştırdım kolestrol kaynaklı olabilir diye tahlil yaptırmıştım.. Dogal olarak normal cıktı 23 yaşında zayıf bi insanım. Doktorum bolca yıka herhangi bir ürün kullanma dedi ztn göz altı pek kurcalamaya gelmiyor =/ Yine bu sitede okumuştum sirkeli pamuk koyunca geçiriyormuş ama denemeye cesaret edemedim, konunun linkini bulup paylaşayım sende bir bak istersen :)

http://www.kadinlarkulubu.com/sivilceli-ciltler-cozumleri/547074-cildim-puruzsuz-oldu.html

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim canim bi denerim sirkeli suyu olmazsa antibiyotikli igne ile hepsini alacaklar iz kalmadigini soyluyorlar ama insallah kalmaz :(

Kızlar bu sorun sadece bende mi var bilmiyorum ama elmacık kemiklerimin üstü küçük küçük yağ bezesi oldu.
Epilasyon için gittiğim güzellik merkezindeki bayan %90 kolestrolden dedi..
Ne yapmalıyım bunun çözümü nedir konu hakkında bilgisi olan var mıı?

Netten araştırdığımda iğnenin uçunu yakın ve onunla çıkartın diyor ama hiç de güvenilir bir yöntem değil ergenlikte sivilce bile çıkmayan cildim neden böyle oldu anlayamıyorum ..
:50:

sakın kendin bir şey yapma, iz kalır. bende de birkaç tane vardı. cildiyeye gittim 5 dakikada halletti. iğneyle aldı ve bir krem verdi mikrop kapmasın diye sanırım. bir daha çıkmadı zaten

Back
X