• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki tüyleri sarartmak.

kitapayraci

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
17
0
16
İstanbul
Merhaba kızlar. Yüzümde çok aşırı tüy var ağdaya başlamak istemiyorum çünkü ağda yaparsam çok sivilce oluşacağını biliyorum ve tüylerim çok çabuk uzadığı için her hafta yaptırmam gerekiyor.
Bu yüzden sarartıcı kullanmayı düşünüyorum.
Önceleri vivet tüy sarartıcısını kullandım tüyleri beslemedi ve gayet memnundum ama yüzde uygulamaya cesaret edemedim
Önerebileceğiniz bir şeyler var mı? Sarartıcı kullanmalı mıyım?

Kızlar yok mu yardım edecek birisi? :(

canım ben 4 yıldır falan sarartıcı kullanıyorum ben ce iğneli epilasyon için falan uygun değilse durumun en iyisi sarartmak....ben sally hansen diyebir markanın kini getirtim yeni internetten kozmetik marketin den..ama daha kullanmadım..2 ügn sonra kullancam..en son saten kullanmıştım yüzüm yandı..korktum o yüzdne paraya kıyıp getirttim..bakalım inşalllah beğenirim hep olumlu yazmışlar..inşallah iyidir param boşuna gitmez..ama sakın saten kullanma... vivet falan dene....

Merhaba kızlar. Yüzümde çok aşırı tüy var ağdaya başlamak istemiyorum çünkü ağda yaparsam çok sivilce oluşacağını biliyorum ve tüylerim çok çabuk uzadığı için her hafta yaptırmam gerekiyor.
Önceleri vivet tüy sarartıcısını kullandım tüyleri beslemedi ve gayet memnundum ama yüzde uygulamaya cesaret edemedim

Yapma canım yaa. Sarartıcı tüyleri sadece sarartmaz uzatır... İğneli epilasyona başla ne yap ne et..

Son düzenleme:
Çok teşekkürler :) Sally Hansen çok duymuştum ama burada bulamadım. Onuda araştırıp denemek istiyorum :) İğneli epilasyon ya da lazer epilasyon aklımda ama korkuyorum biraz aslında:D

Çok teşekkürler :) Sally Hansen çok duymuştum ama burada bulamadım. Onuda araştırıp denemek istiyorum :) İğneli epilasyon ya da lazer epilasyon aklımda ama korkuyorum biraz aslında:D

benim anladığım kadarıyla yüz için en ideali iğneli epilasyon kesin çözüm o diye anladım araştırdıklarıma göre... ben iyi yapan bir yer arıyorum bi bulsam yaptırıp kurtulcam da bulamadım o zamana kadar sarartıcıya devam sarartıcı benim kurtarıcım...iğneli de iz kalmaması için kesin bitmesi için iy bir yer lazım inşalah kurtuluruz ne diyeyim :)))

Aman sakın çok kuvvetlendiriyor ,ben de denemiştim ,tavsiye etmem

Kuzenimde iple almamı söylemişti ama ip sanki arttırıyor, kalınlaştırıyor tüyleri :/ Dolunay olayını yeni öğrendim bugün yapacağım ama yüzümde hala cesaret edemiyorum. Gerekirse bugün dolunay olayını denerim diğer ay yüzümde denerim. Umarım düzelir! :)

Evet ağdadansa en iyi çözüm sarartmak bir keresinden cımbızla girmiştim de nerde çıktım bilemiyorum :D bu uğraşılacak iş değil ya nedir bu çilemiz :(

bende aynı dertten fena halde muzdaribim (orta okul ve lisede dalga geçiyorlardı sakallı diye o derece yani )kulaklarımda bile kısa cansız fakat simsiyah tüyler var büyüdükçe dökülmesi gereken bebek tüyüymüş ama dökülmemiş demişti güzellik uzmanı. ilk olarak evde ağdayla kendim aldım alnımı yanaklarımı boynuma kadar ama fena sivilcendirdi sonra iple aldırdım hem çooook acıdı hem yine sivilcilendirdi sonra güzellik uzmanına sir ağdalay aldırdım üstüne ampul dediği bir elektrik tedavisi uyguladı (tek seans gittim) yine fena sivilcelendi kurbağa derisi gibi oldu yüzüm pütür pütür tüm bu işlemlerden sonra sarartıcı denedim 7yıldan fazla oluyor hep sarartırım her hangi bir yan etkisini görmedim hoş olumlu etkisinide görmedim ne azaldı ne çoğaldı ne güçlendi ne cansızlaştı ne uzadı ne kısaldı genelde vi-vet ya da sesunun yüz sarartıcılarını kullandım sadece bazen uzun tuttuğumda yüzüm kızarıyor soğuk suyla bolca yıkıyorum ertesi güne birşey kalmıyor memnunum kısacası ama şunu da söyleyim öyle çok hassas bir cildim yoktur ufak bir bölgede tahriş edip etmiceğini test etmiştim bir sorun olmayıncada başlamıştım kullanmaya

Back