Çıkmış olan tüyler ilaçla nasıl dökülmüş onu anlamadım ama benim bir arkadaşım Hollanda'da yasiyor. Orada bu durum benim psikolojimi etkiliyor diye doktora gidince devletin epilasyon ücretini karşıladığını söyledi.
Ben klasik herkesin kullandığı yöntemleri kullanıyorum. Kafaya takmasin. Allah başka dert vermesin. Kıl tüy meselesi alt tarafı.
Ben de çok takardim. Pcodan dolayı tüylenme var bende. Ama artık umursamiyorum. Genelde de jilet kullanıyorum. Tüyleri çoğaltmadi ya da kalınlaştırmadi. Yüzümü de agda, cımbız vs. Hallediyorum bir şekilde. Yapacak birşey yok. Ama lazer çözüm olabilir. Hormonlarına baktirsin önce mutlaka.Kendisi İrlanda’da ve vatandaşı değil ama araştırmasını söyleyeceğim. Bence de takmamalı ama insan yaşamayınca bilemiyor herhalde. Vallahi zor ya kadın olmak...
Bıyık ve kaş için braun face çok iyi ama yüzün tümü için pudralı sir ağda..
Yüzün tümünden ziyade erkeklerde sakal çıkan bölgede tüylenme. Pudralı sir Ağdayı ilk defa duydum, önereceğim.
Sarartmayı falan deneyen olmadı mı hiç? Ya da hassas bölgeler için tüy dökücü krem falan?
lumea gerçekten etkili mi?Biyik bolgeme gecen sene lumea lazer cihazimla 4 seans aldim cok devam etmedim 1 sene oldu birakali hatta
1 seneden beri biyiklarimi 3 kere belki almisimdir
Etkili oldu bence
Ondan omce haftada 1 mutlaka alirdim cunku
Evet ben sarartıyordum sarı olanlarda karardı kalınlaştı. Şuan ağda yapıyorum.ya ben 2 -3 kez gittim lazere, uzun süreceğini farkednce bıraktım. ağda falan yapıyorum. yüzdekiler neyse dudak üstü falan sıkıntı resmen ya :S sarartma işi falan da riskli sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?