Yüzdeki tüyler

Doiy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
189
267
103
Merhaba herkese,
Konuyu çok yakın bir arkadaşım için açıyorum, kendisi çok dert ediyor. Yüzdeki tüyler için bir çözümünüz var mı? Hormonlarına bakılmıştı ve testesteronu yüksek çıkmıştı, ilaç kullandığı dönemde dökülmüş ama bıraktığı bu dönemde tüyler tekrarlamış. Anladığım kadarıyla ilacı sürekli kullanamıyor ve başka bir çözüm arıyor. Epilasyon önerdik ama kendisi yurtdışında ve orada yaptırması ekonomik sebeplerden dolayı mümkün değil. Cevaplarınızı dört gözle bekliyoruz

Çıkmış olan tüyler ilaçla nasıl dökülmüş onu anlamadım ama benim bir arkadaşım Hollanda'da yasiyor. Orada bu durum benim psikolojimi etkiliyor diye doktora gidince devletin epilasyon ücretini karşıladığını söyledi.

Ben klasik herkesin kullandığı yöntemleri kullanıyorum. Kafaya takmasin. Allah başka dert vermesin. Kıl tüy meselesi alt tarafı.

ya ben 2 -3 kez gittim lazere, uzun süreceğini farkednce bıraktım. ağda falan yapıyorum. yüzdekiler neyse dudak üstü falan sıkıntı resmen ya :S sarartma işi falan da riskli sanırım

Kendisi İrlanda’da ve vatandaşı değil ama araştırmasını söyleyeceğim. Bence de takmamalı ama insan yaşamayınca bilemiyor herhalde. Vallahi zor ya kadın olmak...

Bıyık ve kaş için braun face çok iyi ama yüzün tümü için pudralı sir ağda..

Kendisi İrlanda’da ve vatandaşı değil ama araştırmasını söyleyeceğim. Bence de takmamalı ama insan yaşamayınca bilemiyor herhalde. Vallahi zor ya kadın olmak...
Ben de çok takardim. Pcodan dolayı tüylenme var bende. Ama artık umursamiyorum. Genelde de jilet kullanıyorum. Tüyleri çoğaltmadi ya da kalınlaştırmadi. Yüzümü de agda, cımbız vs. Hallediyorum bir şekilde. Yapacak birşey yok. Ama lazer çözüm olabilir. Hormonlarına baktirsin önce mutlaka.

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Ben de bıktım bu tüylerden. Havuç kök gibi olmalarına değinmiyorum bile

Bıyık ve kaş için braun face çok iyi ama yüzün tümü için pudralı sir ağda..

Yüzün tümünden ziyade erkeklerde sakal çıkan bölgede tüylenme. Pudralı sir Ağdayı ilk defa duydum, önereceğim.

Sarartmayı falan deneyen olmadı mı hiç? Ya da hassas bölgeler için tüy dökücü krem falan?

Yüzün tümünden ziyade erkeklerde sakal çıkan bölgede tüylenme. Pudralı sir Ağdayı ilk defa duydum, önereceğim.

Kuaförler alıyorlar. Ayrıca ağda ısıtıcısı ve pudralı sir ağda diye kaliteli markalar var onlardan kullanabilir.

Tek çaresi ağda maalesef.;( ben de yapıyorum. Çok aciyor ve cok kızariyor amala mecburuz ;(

yüzündeki tüyleri ağda ile aldırdıktan sonra bioder tüy dökücü serum kullanan arkadaşım vardı, sanırım 6 ay içinde tamamen bitti. vücut ve yüz için ayrı ayrıymış, diğer bölgelere kullanan tanıdıklarım da vardı çok memnunlardı. kendim kullanmadığım için çok net tavsiye edemiyorum ama araştırmakta fayda var.

Biyik bolgeme gecen sene lumea lazer cihazimla 4 seans aldim cok devam etmedim 1 sene oldu birakali hatta
1 seneden beri biyiklarimi 3 kere belki almisimdir
Etkili oldu bence
Ondan omce haftada 1 mutlaka alirdim cunku

kıvırcık nane yemesini tavsiye ederim sabah ve aksamları.

Sarartmayı falan deneyen olmadı mı hiç? Ya da hassas bölgeler için tüy dökücü krem falan?

Ben sarartıyorum kaşlarımda dahil olmak üzere bir sorun olmadı şimdiye kadar.

Biyik bolgeme gecen sene lumea lazer cihazimla 4 seans aldim cok devam etmedim 1 sene oldu birakali hatta
1 seneden beri biyiklarimi 3 kere belki almisimdir
Etkili oldu bence
Ondan omce haftada 1 mutlaka alirdim cunku
lumea gerçekten etkili mi?
yüz için kullanılabilir mi?

ya ben 2 -3 kez gittim lazere, uzun süreceğini farkednce bıraktım. ağda falan yapıyorum. yüzdekiler neyse dudak üstü falan sıkıntı resmen ya :S sarartma işi falan da riskli sanırım
Evet ben sarartıyordum sarı olanlarda karardı kalınlaştı. Şuan ağda yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…