lazerden mi oldu bunlar yoksa şu iğneli epilasyon mu
benim bi tanıdığım var o da yaptrıdı erkek ayrıca gayette güzel sonucunu görmüş ama işte biraz masraflı mirmirmirmir
kendi yüzüme olmuş kadar üzüldüm arkadaşım:1no2: allahalla lazer nasıl çoğaltır yaakannehir lazerin sarı ince tüyleri görmediğini biliyorum siyah kalınlaşmış kıl köklerini bitiriyor inş kurtulursun cnm:1closedeyes:
Canim benim tuylerim sari degildi ama okadar koyu renkli degillerdi. Pek kalinda sayilmazdi ama hani baktilar; evet lazere uygun gibisinden cevaplar almistim. Yillarca gittim okadar para harcadimki, ve burda Turkiyedeki kadar ucuzda degil lazer. Parasina yanmiyorum bi sonuc almis olabilseydim keske, okdar umitlerle gidiyordumki lazere. Herdefasinda busefer olacak bukez azalacak diye gittim. Lazerden sonra yuzum yara bere icinde kaliyodu, ama herseye raziydim yeterki biraz olsun azaldiklarini goreyim diyesenağlama.. Gercekten cogaldilar yani diyorumya sadece boyle yanaklarimda vardi biraz, ozamanlar huylanmistim diye lazere gideyim diye dusundum ama gitmez olaydim. Inanin bogazimin altina kadar var suan malesef.
Ama soyle biseyde var arkadaslar, yani olumlu sonuc alan insanlarda var. Bende boyle oldu baskasinda daha farkli etki edebilir.
Dilerim hepimiz kurtuluruz bu inatci tuylerden olumunekankayizsmile
aynı durumdayım ben de. ben de kuaföre aldırıyorum mart 2010'da aldırmıştım ilk tamamen. yanağımı sivilce bastı ve hala duruo geçmedi kaç aydır 1 hafta önce tekrar aldırdım öteki yanağımı da sivilce bastı. iple aldırmayı denemedim hiç ama o da çoğaltır gibime geliyo, bilmiyorum. lazere de "başarılı olmaz" dediler halbuki sarışın falan da değilim anlamadım neden
bnde sirle almıstım bı kac ay önce yanagımda oluyodu benım de ama sivilce yaptı ( iz yaptı resmen
napcagımı bnde bılmıorum ama sir dısında da baska neyle alınırkı yanaktakıler cok değiller ama gözume batıyo ( caresını bilen bana da sölesin bıktım artıkk
bende satenin tüy sarartıcı kremini aldım(6.5tl) çok güzel oldu sararttı.ama dışarda güneşte belli oluyor.okadarda olsun artık siyah durmasından iyidir.ilk defa kullandığım için uzadı uzamadı diyemem.ama öyle bi belirti yok henüz.olursa yazarım..
tüy sarartıcı kullanmayın derim ben çünkü ben bir zamanlar kullanıyordum ve pişman oldum. Tüyleri hem kalınlaştırıyor hem de uzatıyor, benimde yüzümde ve de boyun bölgemde fazla ben iple alıyorum hatta bugün düğünüm yakın olduğu için kuaförüme gidip iple aldırdım .
tüy sarartıcı kullanmayın derim ben çünkü ben bir zamanlar kullanıyordum ve pişman oldum. Tüyleri hem kalınlaştırıyor hem de uzatıyor, benimde yüzümde ve de boyun bölgemde fazla ben iple alıyorum hatta bugün düğünüm yakın olduğu için kuaförüme gidip iple aldırdım .
Ben sirle alıyorum yüzümü 2 senedir yaklaşık. Çok dikat etmeme rağmen evet sivilce, böyle fısır fısır oluyor. Lazer düşünüyordum ama bunlaır okuyunca..