yüzdeki tüyler için ne yapıyorsunuz bıktımmmm ben...

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
41
Ankara
kızlar yuzunde tüy sorunu olanlar bunun için ne yapıyorsunuz? ben sir agda kullanınca suratım sivilce doluyor almayınca kıllıymısım gıbı gelıo.iplede sertlerscek gıbı gelıo napcam bılmıyorum lazer ıcınde yüz bölgesınde basarı oranının düşük oldugunu duydum.iğnelidede leke kalıyormus.bıde bu ıkı yontemı pek kullanmak ıstemıyorum zaten.. çözüm bulan hatunlar varmı acaba:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sarartıcıyı her kullanmak isteyene söylüyorum bende kollarımı sarartıyorum ve kol kıllarım uzadı o yüzden hiç tavsiye etmiyorum
benimde sir ağdayla alındığında bıyık bölgem alerjik reaksiyon gösteriyo kabarıyo o yüzden ben iple alıyorum ve alıştım kalınlaşma falan da olmadı şükür
herkesin yöntemi farklı anlayacağın umarım sende kendi yöntemini bulursun canım

hıc bır yontm bana uymuyo canım ya polıstık over oldugunu ögrendım 2 aydır ılac alıyorum ondanmı acaba azalmıodu dıe dusunuyorum sır agdayla sıvılce yapıo oda ıste

tedavin bitince sonuç alırsın o zaman canım biraz daha sabret

yüz için iğneli epilasyonu öneriyorum.bende 4 seans falan yaptırdım düzenli gitmediğim halde yarısı gitti :) ama tabiki işinde uzmanı bulman lazım yoksa dediğin gibi iz kalma ihtimalide var

bi ara iple almıştım yüzümdeki tüyleri ama sivilce çıkardı cildim hassas brz sanırm.. şmdi agdayla alıyorum 2 haftada bir.. veet hazır agdalardan kullanıyorum.. anca öyle pürüzsüz oluyor ..

of aynı dert bende de var bugün arkadaşım dediki senin yüzün niye tüylendi dedi...rezl oldum..iple almıştım daha çok çıktı offffff ağda sivilce yapar allahım yardım et bize nolurr

üff aynen ya bitek ben mi çekiyorum bu derdi diyorum ):
saçlarımı toplayamıyorum zaten bide sivilce srunum var ağda yapınca iyice çıkmaya başlıyor cımbız ip falan deniyorum iyice sert oldular nefret ediyorum bioder falan kullansam diye düşünüyorum ya da lazer en iyi çözüm gibi geliyor ama kullanan deneyen varmı acaba?

evet canım en iyisi lazer diğerleri daha ser tçıkartıyor ve belirgin oluyor

Of kizlar benimde kurtulmak icin yapmadigim sey kalmadi malesef. Yillarca lazere gittim, faydasi olacagina tuylerimi resmen cogalti,kalinlastirdi ve yanagimda beyaz bi lekenin olusmasina sebeb olmustu ustelik sivilceleniyodu da yuzum. Sadece yanaklarimda tuyler varken lazerin sayesinde bogazima kadar indiler. Simdi hepsinle basa cikmak cok daha zor. Iple aliyorum simdi, lazeri fln biraktim. Bana karindan cok zarari oldu..

laze hakkında olumlu sonucta olumsuz sonucta dıyuyoum ama napıcamı bılmıorum olumsuz sonuclar bana daha gercekcı gelıyor sankı benım tuylerım de ınacı oldugundan sankı yarar gormucekmısım gıbı gelıo bıde leke olur dıe korkuyorum kalıcı

lazerden mi oldu bunlar yoksa şu iğneli epilasyon mu
benim bi tanıdığım var o da yaptrıdı erkek ayrıca gayette güzel sonucunu görmüş ama işte biraz masraflı mirmirmirmir

kendi yüzüme olmuş kadar üzüldüm arkadaşım:1no2:
allahalla lazer nasıl çoğaltır yaakannehir
lazerin sarı ince tüyleri görmediğini biliyorum
siyah kalınlaşmış kıl köklerini bitiriyor
inş kurtulursun cnm:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…