kızlar bende yüzümdekilerden rahatsızm ve aldım yani iple mereyi iple alsam zaten çok çıkmıyo eskisi gibi ama bu sefer aldıktan sonra limon sürdüm çünkü kol altını aldığımda limon sürüyorum ve azalttı neden yüzde işe yaramasın denyiorum yeni başladım işe yararsa haberdar ederim sizi:a015:
cnm limon suyu tahriş etmior mu?:sm_confused:
O zaman gurbaa prensescim bi krem tavsiye eder misin?
O zaman gurbaa prensescim bi krem tavsiye eder misin?
ya arkadaşlar... benim yüzümdeki tüyler çok belirgin değildi ama bir anıma denk geldi ve sir ağda yaptırdım... ama pişman oldum... yani bir zararını görmedim sivilcelenme falan olmadı tabi daha 2. günüm ama... ilerde sivilce çıkma olasılığı var mı? bir de ben bir daha aldırmak istemezsem eğer ilk alıştan sonra tüyle artr mı?? tek korkum o şimdilik... bu konuda bilgisi olan var mı... sir ğda arttırır mı ya da daha koyu getirir mi tüyleri.... bir de sivilcelenme riski hala taşıyor muyum.?? neasıl önüne geçebilirim?? yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü çok pişman oldum korkuyorum şimdi ya daha koyu gelirse çoğaşırsa diye...
canım hıc korkma bende ılk aldıgımda öle korkularla karsılastım fakat hepsı yersız tuylerım daha ınce cıkıor rengıde daha acık ve almazsam bellıde olmuor keske daha önce alsaydım dıorum korkma bu yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?