- 25 Haziran 2015
- 81
- 40
- 42
-
- Konu Sahibi kadin555kadin
Yuzune lazer vurdurma ipl utuleme vs hic. Cunku lazer kalin tuyleri inceltiyor ince tuyleri kalinlastiriyor kedi tuyu gibi olmustu yuzum igneli epilasyonla bitirdim az bi miktar var ama rahatsiz edici boyutta degil rahatim.
Biyik çene favori bolgesi iki sene surdu ama seans araliklari cok fazla oldu kac seans hatirlamiyorum.İgneli epilasyon mu ne kadar surdu bitmesi ve tam olarak nerelere yaptirdin yuzunde sadece biyik cene mi yoksa komple mi
Senin ne kdr surdu yani bitti mi tamamenSakin utuleme li lazer yaptrma hem faydasi yok hemde jiletlerler. Uflemeliyle yaptrdm ben memnunum
aah o favoriler yok muu? :/ Çevremdekiler sakın yaptırma diyor. Nette okuduğum çoğu yorumda bu yönde... :/Biyik çene favori bolgesi iki sene surdu ama seans araliklari cok fazla oldu kac seans hatirlamiyorum.
Bn sir agda yaptiriyorum ama useniorum artik her hafta git kil aldir bazen iki hftada bir gidiyorum bu seferde uzamis oluolar daraliyorummm.. Yaaa su isvicreli bilim adamlari ne is yapio bulsalar ya buna bi cozum
Yaaaa uffff napcam ben yaaa valla biktim artikkk kuaforlerin hepsi sen takinti yapiyirsun vok yok desede ben cok rhtsiz oluyorum.. Bi avuc sacim var sacimdan cok kilim var bu ne adaletizlik yaaYüze lazer sakın yaptırma.hani dayanabilirsen iğneli olabilir de.ben yaptırmıştım 3 sene önce ve çok pişmanım.
Maalesef böyle işte.ben çok çok pişmanım inan.iğneli epilasyonu araştır bence.yaptıracağın yeri de iyi araştır.sonra cilt yanıkları vs ile karşılaşma.Yaaaa uffff napcam ben yaaa valla biktim artikkk kuaforlerin hepsi sen takinti yapiyirsun vok yok desede ben cok rhtsiz oluyorum.. Bi avuc sacim var sacimdan cok kilim var bu ne adaletizlik yaa
E uyarmiyorlar mi yaa cogalir falan diye ya da cogalinca aciklamalari ne oldu sanaGuzel bir yerde igneli arastir.Sakin lazere gitme.Daha da arttirir sakin.Ben once lazere gidip cogaltip igneliye gecis yaptim.Sen o hataya dusme.
E uyarmiyorlar mi yaa cogalir falan diye ya da cogalinca aciklamalari ne oldu sana