- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.017
-
- Konu Sahibi kadin555kadin
Benimkide hormonlardan cunku daha 17-18 yaslarindayken adet duzensizligim vardi hala daha da var ama ilac tedavisi yok bu tuylerin valla yuz degisimi olsa yaptircam artik ofgfyaptırdım hala devam ediyorum
istanbulda yaşıyorsanız tavsiye edebilirim yerimi
estetisyenimden çok çok memnunum
bende hormon bozukluğu olduğu için tam bitmiyor mesela yazın yapamıyoruz güneşten dolayı ve yüzüm 2 ayda çıktı,iple aldım şu an maymun gibiyim yeminle,benimki tamamen hormonal ama
Ne kadar surdu hatrlamiyorum duzenli yaptrmadm benim cok vardi simdi ayva tuyu gibi olduSenin ne kdr surdu yani bitti mi tamamen
kesinlikle doğru şu an bende yaptırrıyorum seans bitmedi ama bittiğinde yüzüm berbat olacak eroyin gibi yaa sürekli lazer attırmak zorundasın yoksa kıllar yürü ya kulum mantığında.internette okumuştum yüzdeki kıl kökü lazerele darbe alınca savunma mekanşzması geliştiryormuş beyne sinyal gönderip darbe aldık daha güçlü çıkmalıyız yönünde savunma çıkarıyormuş.nasıl çalışıyolarsa alçak kıllar artıkYüze lazer sakın yaptırma.hani dayanabilirsen iğneli olabilir de.ben yaptırmıştım 3 sene önce ve çok pişmanım.
Nerde yaptirdinzNeden uyarsinlar potansiyel bir musteriyi? Ben ordu'da baslayip trabzonda devam etmistim lazere.Baktim ayni kaliyor ve hatta cogaliyor.Biraktim.Memlekete gelince igneliye basladim ve hepsi bitti gitti.
Nerde yaptirdinz
Ben istanbul dayim cok teşekkür lerIzmirde yaptirdim.
Izmirde nerede yaptirdinizz? Benimde yuzumde tuyler var 3sene yaptirdim igneli ama birakinca yine ciktilar..Izmirde yaptirdim.
Izmirde nerede yaptirdinizz? Benimde yuzumde tuyler var 3sene yaptirdim igneli ama birakinca yine ciktilar..
Tesekkurkeraysepilasyon kisisinin mesajlarindan konuya goz atin isterseniz.Aysel hanim temmuz agustosta calismiyor.Eylul ve ya.ekimde randevu bulabilirseniz kacirmayin alin derim.