Yuzdeki tuylenmeler

Igneli kesin cozum isi bilen ehline yaptir oh gayet guzel. Benim favori bi ben de bi de rahmetli Elvis'te vardi o kurtuldugunu goremedi ama sukur benim ozellikle o bolge tertemiz.

yaptırdım hala devam ediyorum
istanbulda yaşıyorsanız tavsiye edebilirim yerimi
estetisyenimden çok çok memnunum
bende hormon bozukluğu olduğu için tam bitmiyor mesela yazın yapamıyoruz güneşten dolayı ve yüzüm 2 ayda çıktı,iple aldım şu an maymun gibiyim yeminle,benimki tamamen hormonal ama

Benimkide hormonlardan cunku daha 17-18 yaslarindayken adet duzensizligim vardi hala daha da var ama ilac tedavisi yok bu tuylerin valla yuz degisimi olsa yaptircam artik ofgf

onu bunu bilmemde sadece dikkatli olmanı tavsiye ediyorum.sakın yüzüne jilet vurmalarına izin verme.ben pcos hastasıyım ve doğal olarak yüzümde tüylenme var.bir zamanlar lazere gittim belki bir faydası olur diye ama gitmez olaydım.ordaki kız lazerden önce kalk yüzümdekı büyük kılları jiletle (tabi o zamanlar hem ilk defa olduğu için hem yaşım ufak olduğu için sesimi çıkarmamıştım) o günden sonra artık benim yüzüm mahvoldu diyebilirim.artık tüy değilde bildiğin siyah kalın kıllar çıkmaya başladı.keşke gitmez olaydım keşke.hatırladıkca her seferinde doğru birşey olmasada o hastaneyi,o doktoru ve yanında çalışan kızı beddua ediyorum.off of.

Yüze lazer sakın yaptırma.hani dayanabilirsen iğneli olabilir de.ben yaptırmıştım 3 sene önce ve çok pişmanım.
kesinlikle doğru şu an bende yaptırrıyorum seans bitmedi ama bittiğinde yüzüm berbat olacak eroyin gibi yaa sürekli lazer attırmak zorundasın yoksa kıllar yürü ya kulum mantığında.internette okumuştum yüzdeki kıl kökü lazerele darbe alınca savunma mekanşzması geliştiryormuş beyne sinyal gönderip darbe aldık daha güçlü çıkmalıyız yönünde savunma çıkarıyormuş.nasıl çalışıyolarsa alçak kıllar artık

kızlar düzgün bir yere yaptırırsanız yüze gayet güzel lazer yapıyorlar. fiyatına bakmadan güvenilir yerlere yaptırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…