S
setenay60
Ziyaretçi
- Konu Sahibi setenay60
Çözüm: BİO-DER!!, hani şu tüy oluşmasını engelleyen eczanelerde satılan bitkisel krem.
Tüyleri (tamamını değil, kabasını sadece, bana yeter bu kadarı) cımbızla alıyorum, hemen krem sürülüyor. sonra her akşam bu kremi bu bölgeye sürüyorsunuz, istersen günde 2 defa sür. Tüyler uzayana kadar sürün (tabi hemen ilkinde mucize beklemiyordunuz ya ), tekrar cımbız operasyonu ve yine sür ve işte bu 2.dönemde tüylerin azaldığını görüyorsun artık
Şu an 3.defa temizleyip sürdüm (dün) bıyık bölgesi çok azaldı.
düzenli kullanacaksın, öyle 3 kez sürdüm sonra unuttum olmaz.
Hemde tüyleri aldıktan sonra cildi rahatlatıyor, cilt fazla kabarmıyor. krem paketi büyük, yani bir kavanozu uzun süre kullanıyorsunuz.
Bikini bölgesine de uygulayabilirsiniz. şimdilik %45 azalma var.
Deneyin derim, hemde doğal içerikli, eczanelerden bakın.
Tüyleri (tamamını değil, kabasını sadece, bana yeter bu kadarı) cımbızla alıyorum, hemen krem sürülüyor. sonra her akşam bu kremi bu bölgeye sürüyorsunuz, istersen günde 2 defa sür. Tüyler uzayana kadar sürün (tabi hemen ilkinde mucize beklemiyordunuz ya ), tekrar cımbız operasyonu ve yine sür ve işte bu 2.dönemde tüylerin azaldığını görüyorsun artık
Şu an 3.defa temizleyip sürdüm (dün) bıyık bölgesi çok azaldı.
düzenli kullanacaksın, öyle 3 kez sürdüm sonra unuttum olmaz.
Hemde tüyleri aldıktan sonra cildi rahatlatıyor, cilt fazla kabarmıyor. krem paketi büyük, yani bir kavanozu uzun süre kullanıyorsunuz.
Bikini bölgesine de uygulayabilirsiniz. şimdilik %45 azalma var.
Deneyin derim, hemde doğal içerikli, eczanelerden bakın.