Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
yüzünüzdeki sivilcelerden kurtulmanız için bir önerim var. ben sivilcelerimden böyle kurtulmuştum kesinlikle deneyin derim. kara turpu alın birazını rendeleyin ve bir tülbent yardımıyla süzüp suyunu tonik gibi pamukla sabah ve akşamları yüzünüze sürün ve yıkamayın. yalnız bunu herdefasında taze olarak rendeleyin. sürdükten sonra yüzünüzde yanma olacak kesinlikle sabırlı olun bu etki ettiğini gösterir. umarım faydasını görürsünüz.yerimseniben
bu paylaşımın için çok teşekkür ederim.ben yaptım bunu gerçekten yakıyo ama sabrettim. sivilcelerimi okadar çabuk kuruttu ki inanamadım.cildim de yumuşacık oldu.kesinlikle devam edicem çok teşekkürlera.s.
inşallah yarıyordur bizim başlıkta bir kızın ablası saçına yaparken yüzüne de yapmış bunu cok iyi gelmiş o sanırım kırmızı turptu bakalım gelince alırız cevabı :)
Turp her derde deva bir bitki desem yeridir yendigi zaman metabozlizmayı düzenleyen karaciğere kadar her olayda yararı olan, saça sürüldüğünde bakım yapıp uzatan, şimdi de yüze sürülünce sivilceleri yok eden Allah'ın bize sundugu en değerli sebzelerden biri yerimseniben
kesinlikle kim bilir daha neler neler var bilmediğimiz sen deneyecek misin bunu canım eğer tereddütün varsa ben haber veririm ben denicemdeyaklaşık bi hafta içinde buda bellli eder heralde turplu suyum kırmızı benim ama olsun bakalım...
kesinlikle kim bilir daha neler neler var bilmediğimiz sen deneyecek misin bunu canım eğer tereddütün varsa ben haber veririm ben denicemdeyaklaşık bi hafta içinde buda bellli eder heralde turplu suyum kırmızı benim ama olsun bakalım...
Kızz bu senin turp değil mi?kaydirigubbakcemile3 Saçlarda mükemmel etki yaptığı tarafımızca kanıtlandı.a.s Cilde de iyi geliyor olabilir.yerimseniben Bir de tüyleri besliyorsa yüzdeki:1shok:sositososito
Kızz bu senin turp değil mi?kaydirigubbakcemile3 Saçlarda mükemmel etki yaptığı tarafımızca kanıtlandı.a.s Cilde de iyi geliyor olabilir.yerimseniben Bir de tüyleri besliyorsa yüzdeki:1shok:sositososito
hahahakaydirigubbakcemile3 bak bu yönden hiç bakmamıştım yüzdeki tüyleri besliyor olabilir mi ama yüzümüzde kıl kökleri yokki saçımızdaki gibi yani pek sanmıyorum ama eğer olursa...:1shok:
ben bi ara hergün düzenli olarak yiyordum turbu..hergün bir tane kırmızı turp..böbreklerimden sorunum olduğu zamanda annem akşamdan siyah turpun suyunu sıkar sabah da bana zorla içirirdi..tadı çok iğrençti ama çok faydasını gördüm..suyunu içerek de faydasını görebilirsiniz kızlar aklınızda bulunsun..
ben drita arkadaşımızın yazdığı gibi kara turpla yaptım. çok faydasını gördüm hemencecik sivilcelerimi kuruttu. bense üşenmeyin kara turp alın ve deneyin derim:1rolleyes: