Yuzdeki sıkınca cikan yag bezeleri

sevcankubra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
95
7
18
40
  • kizlar benm sorunum yuzumde bi dunya yag bezesi var sikinca yeri kizario cikio ince uzun yag bezeleri yeri sivilce oluyo yada bi hafta sonra yine doluyo yeri bunun cozumu ne bilen varmi yuzum berbat gorunuyo ya lutfen yardm

O yağ bezelerini evde ilkel yöntemlerle sıkmak cok tehlikeli tatlım Bi dermatologa gitmelisin. Oluşmaması icinde beslenme ve kullandığın kozmetik ürünlerine dikkat edeceksin

O yağ bezelerini evde ilkel yöntemlerle sıkmak cok tehlikeli tatlım Bi dermatologa gitmelisin. Oluşmaması icinde beslenme ve kullandığın kozmetik ürünlerine dikkat edeceksin
Ya bn aslinda daha oncede cok gittim biliomsn doktora rakutan haric hic bi krem yada losyon ise yaramadi birtek rakutane hap iyi geldi onuda biraktikdan sonra yine tekrarlio hani sikinca cok sgrio iyide degil biliorm ama goruntu cok kotu yani yuzimde bu tur seylerin olma dusuncesi bile rahatsZ edici

Roaccutane ninde birsürü yan etkisi var, cildi Bebek gibi yapıyor ama o ayrı. Onun dışında alkolle her gece yatmadan temizleyebilirsin ve bol bol su içmelisin

Benim annemde de vardir hep sıktirirdi bize simdi delik delik burnun ustu gozenekleri acik yani cok kotu durmuyor ama yakindan belli bence hic elleme

Bende çok çözüm aramistim. Sonunda bulmustum.
O tekrarlayan gözenekler çok inatçı. Hergün duş aldığımda ilerleyemiyorlar.
Her gün temiz tutacaksin arindiricilardan da faydalanabilirsin
Hafta da iki kere niveanin yağlı Ciltler icin olan soyulan maskesini kullaniyorum. Ve ardindan gül suyu ile tonik yapiyorum nemlenmiste oluyor hafiften. Cildim iki ayda çok düzeldi.

Yani hergun dus aldiktan sonra diger adimlari uygulamak gerekiyor degil mi.

Profesyonel bir cilt bakımına gitseniz iyi olabilir ve onların tavsiye ettiği ürünlerle günlük bakımı yaparsanız sıkıntı yaşamassınız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…