Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çakmak kızlar'! yakın tüylerinizi
limon tuz kullanın
(bunlar bende yarı yarıya etki yaptı. olmazsa arkadşın yazdığı merhemi uygulayacağım
Çene tüyleri için ağda epilasyon ip hiçbiri işe yaramaz malesef. bıyıktaki gibi azaltıp yumuşatmaz. lazer bile :S
naptin limon tuzunu ?
limon tuzu değil. Limon+ tuz
duymuşsundur sitede?
Tüyleri kökünden aldıktan sonra (yüz için ip kullanmak daha kolay oluyor) limon + tuz bir kapta karıştırıp masaj yaparak sürüyorum. 3-4 dk sonra kuruyor zaten sonra tuzları silkeliyorum. bu kadar. bunu tüyler alınır alınmaz ve sonraki 3 gece yatarken yapıyorum.
'' Rahatsız edici tüylerden kurtulmak için:
1) 10 gr vazelin, 30 gr lanolin ve 25 gr kırlangıç otu özünü bir tencereye koyup, içinde su kaynamakta olan başka bir tencerenin üstüne oturtarak, buharın sıcaklığıyla erimesini (benmari usulü) bekleyin.
2) Eriyince, 15 gr nişasta ekleyin, karıştırın, soğuyunca maske halinde yüzünüze sürüp, 8 saat sonra sıcak suyla yıkayın. Biraz uzun sürmekle birlikte oldukça etkili bir sistemdir. ''
Bu yazı 1982 yılında basılmış ''Evimiz Ev Dekorasyon ve Aile Ansiklopedisi''nden alınmıştır.
arkadaşlar bn kırlangıç otu aldım bugün eczaneden lanolin alıp yapıcam sonucu size bildiririmyerimseniben