Yüzdeki Rahatsız Edici Tüylerden Kurtulmak İçin

Konunuz,içeriği nedeniyle daha uygun olduğu için ıstenmeyen Tüyler bölümümüze taşınmıştır. yerimseniben

Karinca yagini nerden temin edebilirim ? Uygulamasi nasil ? Link eklemisti konuyu acan arkadas, ancak linkler görüntülenmiyor bende :S

çakmak kızlar'! yakın tüylerinizi
limon tuz kullanın
(bunlar bende yarı yarıya etki yaptı. olmazsa arkadşın yazdığı merhemi uygulayacağım

Çene tüyleri için ağda epilasyon ip hiçbiri işe yaramaz malesef. bıyıktaki gibi azaltıp yumuşatmaz. lazer bile :S

çakmak kızlar'! yakın tüylerinizi
limon tuz kullanın
(bunlar bende yarı yarıya etki yaptı. olmazsa arkadşın yazdığı merhemi uygulayacağım

Çene tüyleri için ağda epilasyon ip hiçbiri işe yaramaz malesef. bıyıktaki gibi azaltıp yumuşatmaz. lazer bile :S

naptin limon tuzunu ?

naptin limon tuzunu ?

limon tuzu değil. Limon+ tuz
duymuşsundur sitede?
Tüyleri kökünden aldıktan sonra (yüz için ip kullanmak daha kolay oluyor) limon + tuz bir kapta karıştırıp masaj yaparak sürüyorum. 3-4 dk sonra kuruyor zaten sonra tuzları silkeliyorum. bu kadar. bunu tüyler alınır alınmaz ve sonraki 3 gece yatarken yapıyorum.

limon tuzu değil. Limon+ tuz
duymuşsundur sitede?
Tüyleri kökünden aldıktan sonra (yüz için ip kullanmak daha kolay oluyor) limon + tuz bir kapta karıştırıp masaj yaparak sürüyorum. 3-4 dk sonra kuruyor zaten sonra tuzları silkeliyorum. bu kadar. bunu tüyler alınır alınmaz ve sonraki 3 gece yatarken yapıyorum.

benim dudak üstü yani biyik sorunum var az.. onlara da oluyor mu ? ve daha mi gec cikiyor ?

ben uyguluyorum. tuzun taadı ağzıma geliyor ama :D zaten sadece geceleri olduğu için kolay oluyor. birkaç gün idare ediyorum. ama özellikle limonu sabah akşam aklıma geldikçe sürüyorum bir süre sonra sarartıyor. yüz güneşe daha çok maruz kaldığı için sanırım (:

kızlar çok aradım taradım şu beyaz tüylarimden kurtulmanın çaresini bulamadım..çakmakla yakıyorummm..sarı tüyü gören lazerler varmışş.en kısa sürede de Türkiyeye bu makinelerin gelmesini beklym

bi denemem lazim :) ama sadece sarariyorlarmi yoksa azaltici etkisi varmi ?

'' Rahatsız edici tüylerden kurtulmak için:

1) 10 gr vazelin, 30 gr lanolin ve 25 gr kırlangıç otu özünü bir tencereye koyup, içinde su kaynamakta olan başka bir tencerenin üstüne oturtarak, buharın sıcaklığıyla erimesini (benmari usulü) bekleyin.

2) Eriyince, 15 gr nişasta ekleyin, karıştırın, soğuyunca maske halinde yüzünüze sürüp, 8 saat sonra sıcak suyla yıkayın. Biraz uzun sürmekle birlikte oldukça etkili bir sistemdir. ''​

Bu yazı 1982 yılında basılmış ''Evimiz Ev Dekorasyon ve Aile Ansiklopedisi''nden alınmıştır.

gercekten tamamen tuyler yomu oluyor???yoksa gerımı cıkıyor daha ayrıntılı bılgı verımısın?? arkadaslar bu usulu kullanan varmı?CADIARZU

arkadaşlar bn kırlangıç otu aldım bugün eczaneden lanolin alıp yapıcam sonucu size bildiririmyerimseniben

kırlangıç otu özünü aldığınızı yazmışsınız ben nereye sorduysam bulamadım nereden temin ettiğinizi sorabilir miyim

Sakın ellemeyin yüzünüzdeki tüyleri. Ben seneler önce o hatayı yaptım, sapsarı tüyler vardı, ondan rahatsız oldum salak gibi aldım onları. Şimdi erkek sakalı gibi çıkıyor :( Kurtulamıyorum. Aman diyim. Sakın ellemeyin kızla.r.

yaaa kızlar deneyen olmadı mı rocker girl denicekti sonucu yazmamş belki çok etkili bi yöntem kimse denememiş yorumlardada baştaki maske hariç her şey var:37:

Hanımlar yüzümdeki killardan kurtulmak istiyorum ağda yaptım lazer yaptiriyorum hala azalma yok delircem bunun için doktora giden var mi ben kadın doğuma sordum kist yüzünden killar cogalirmi diye alakası yok dedi yardim lütfen....

Back