Yüzdeki Rahatsız Edici Tüylerden Kurtulmak İçin

arkadaşla benim yüzümde de çok tüğ vardı özellikle alnımda karınca yumurtası yağı kullandım şimidi yüzümde hiç tüğ yok tavsiye ederim çok etkili yan eykisi de yok

peki canım kyy ne kadar kullandın sonuca ulaşmak için,ben çok sabırsız bir insanım sonucu hemen göremeyince pes edebiliyorum birde tüyleri aldıktan sonramı kullandın,aldıysan neyle aldın ben sivilce çıkar diye almaya korkuyorum neyse canım bizi bilgilendirirsen sevinirimsüprizzzzz

arkadaslar su bastakı maskeyı uygulayıp cozum alabuılenınız varmı herhangı bır yan etkısı oluyormu bende tuylerımı almadan azaltmak ıstıyorum daha sert cıkarmaz cogaltmaz dımı bılen arkadaslardan yardım beklıyorum....

arkadaslar su bastakı maskeyı uygulayıp cozum alabuılenınız varmı herhangı bır yan etkısı oluyormu bende tuylerımı almadan azaltmak ıstıyorum daha sert cıkarmaz cogaltmaz dımı bılen arkadaslardan yardım beklıyorum....

canım ben henüz denemedim. birkaç eczaneye sordum ama şişelenmiş halde özsu bulamadım. sanırım tazesini alıp özsuyunu kendim çıkarmam gerekecek. ben ikinci yazıyı uygulamayı düşünüyorum.
tüylerini almayacaksın sonuçta öyle kolay kolay sertleşip artmaz tüyler. en kötü etki etmez. ama önce test et küçük bi bölgede mutlaka, alerji veya tahriş yapmasın sonra
istersen bi de bu yazıyı oku: http://www.ortakhaber.com/v2/haberler/templates/haber.asp?articleid=421&zoneid=1&y=

bişe sorabilir miyim şimdi bu baştaki maske tam olarak ne işe yarıyor ağda gibi mi yoksa tüyleri döküyo mu etkisi ne kadr sürüyo lütfen yardımcı olabilir misiniz??CADIARZU

ya benim bi arkadaşım bioder kullanıyo ama ondada almak lazım ama sonucu iyi oluyomuş hiç diilse azaltıyo..

bişe sorabilir miyim şimdi bu baştaki maske tam olarak ne işe yarıyor ağda gibi mi yoksa tüyleri döküyo mu etkisi ne kadr sürüyo lütfen yardımcı olabilir misiniz??CADIARZU

canım aslında henüz deneme fırsatım olmadı. ama tüyleri azaltıp zayıflatmak için. yani öyle ağda gibi değil. ayrıca almana da gerek yok tüyleri, eğer yanlış bilmiyosam..

arkadaşlar bn kırlangıç otu aldım bugün eczaneden lanolin alıp yapıcam sonucu size bildiririmyerimseniben

vazelin tüylendiriyo diye duydum baya artıyomuş galiba vazelini çok sürünce ne kadar gerçek bilmiyorum ama ben yinede topuklarım dışında hiç bi yerime vazalin sürmemeye çalışıyorum

ben oksijenli su ile bugün yüzümdeki ve kollarımdaki tüyleri sarartım :) şuan gayet memnunum rahatsız edici derecede belli olmuyolar :D tavsiye ediyorum...

bu aralar bende de tuylenme oldu kımı zaman sınırlenıp yuzumdekılerı elımle cımbızla tutup koparıyorum dayanamıyorum ben kıla tuye cok sınır oluyorum ya daha etkılı ve dogal bı cozum onerısı olan var mı

Şu kıl,tüy olayı gercekten cok sinir bozucu benneyaptımki

İple alınsa,kızarıklık,sivilcelenme vb. oluyor :kızgın:

Sirle alınsa,yara gibi oluyor :kızgın:

Lazer yaptırılsa,leke korkusu oluyor :kızgın:

lazer yaptıran var mı bilmiyorum ama daha sonra tekrar kıllanmaya neden oluyormus hemde sert olarak ben oyle okumustumCADIARZU
hamam otuda yanlıs bılmıyorsam cokk kotu kokuyormus tuylerı kokten halledıyormus ama once kıllanma yapıyormus ole okudumCADIARZU
karınca yumurtası bacagım ıcın denemıstım bı kere kullandım deneyemedım tekrar ama cıkmaları baya uzun surduCADIARZUbu seyı okudum ben kollarımdakınden vazgectım gıtsınler ıstıyorum ama gıder mı kı bu yontemle cokk sararttım oksıjenlı su peroksıt falan ama yıne aynı puffsenağlama

arkadaşla benim yüzümde de çok tüğ vardı özellikle alnımda karınca yumurtası yağı kullandım şimidi yüzümde hiç tüğ yok tavsiye ederim çok etkili yan eykisi de yok

mrb karınca yağı aldıktan sonra kullanıyo degıl mıı?hıc almadan da kullanabılırmıyım

hamam oto sadece o anlık dökmek için sonra tekrar cıkar ve kullanımında sakınca yoktur ancak kullanılan bölgenin iyce yıkanması gerekir az bi miktar dahi kalsa bi müddet sonra yakar

mrb bn hıc almadım yuzmu ama cok rahatsız oluyorum acaba hamam otu tamamn dokuyomu tekrar nasıl cıkartıo bıde nasıl kullancam.yardımcı olursan sevınırım

canım ben henüz denemedim. birkaç eczaneye sordum ama şişelenmiş halde özsu bulamadım. sanırım tazesini alıp özsuyunu kendim çıkarmam gerekecek. ben ikinci yazıyı uygulamayı düşünüyorum.
tüylerini almayacaksın sonuçta öyle kolay kolay sertleşip artmaz tüyler. en kötü etki etmez. ama önce test et küçük bi bölgede mutlaka, alerji veya tahriş yapmasın sonra
istersen bi de bu yazıyı oku: OrtakHaber.com

mrb bnde sızın gıbı tuylerımı almadım acaba ıkıncı yontem ne?

ben oksijenli su ile bugün yüzümdeki ve kollarımdaki tüyleri sarartım :) şuan gayet memnunum rahatsız edici derecede belli olmuyolar :D tavsiye ediyorum...

mrb bnde okyanus suyunun ii oldugunu duydum sarartma konusunda kullancam ama uzatmasından korkuyorum uzatmıyomu?

Back