- 26 Şubat 2020
- 24
- 16
- 38
- 32
- Konu Sahibi Sevimliikili
-
Teşekkür ederim :)Gecmis olsun sizede :) valla ödem cok yer degistiriyor yüzde. Benimde hep kaş aramda büyük ödem o yüzden göz kapaklarimda etkilendi sanirim çökmüş gibi hissediyorumacaba bana mi öyle geliyor dedim cunku kimse goz kapagimda odem var demedi bu zamana kadar :) sizin burun kuruluguda oluyor mu? benim yeni basladi o da
Ananası çok önerdiler ve buzu onları da denemek lazım fırsattan istifade kilo da veririm artık diyeceğim ameliyat olduğumdan beri daha çok iştahım arttı sankiAyy hergün zaten şeklimiz değişiyor anlamiyorum ki zaten ben kimimbir an önce bitse bu eziyet.. Bende bol su iciyorum bitki caylari maydonoz suları ama ödem gene oluyor ya etki cok etmiyor gibi
Merhaba aynı sorun bende de var herkes kilo aldın diyor inanın psikolojik olarak çöktüm diyette yapıyorum neden yüzümüz böyle duruyor allahım kimse bişey demiyor doktor dahilEvet benim oralarda da var zaten en cok oralarda sanirim yanak bölgesi pek biz farketmiyoruzda disaridan kilo mu aldin diyorlar genelde farketmedigimizde :) sabredicez artik insallah rahat gecer sizinde :)
Ameliyat olali ne kadar oldu acaba sizin? Ne kadar suruyor bu durumMerhaba aynı sorun bende de var herkes kilo aldın diyor inanın psikolojik olarak çöktüm diyette yapıyorum neden yüzümüz böyle duruyor allahım kimse bişey demiyor doktor dahil
26.günüm şuanAmeliyat olali ne kadar oldu acaba sizin? Ne kadar suruyor bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?