U umutberkcan Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2008 3 0 2 Mart 2012 Konu Sahibi umutberkcan #1 esşimin yöz altlarında morama gibi lekeler oluştu 1 haftadır kremler denedik geçmedi bide soranlara benim yaptığımı söylüyo hanım bana şiddet uyguluyo gibi sözlerle takılıyor nasıl giderile bilir bunlar sizin tavsiyelerinizi bekliyorum...
esşimin yöz altlarında morama gibi lekeler oluştu 1 haftadır kremler denedik geçmedi bide soranlara benim yaptığımı söylüyo hanım bana şiddet uyguluyo gibi sözlerle takılıyor nasıl giderile bilir bunlar sizin tavsiyelerinizi bekliyorum...
accessory Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2007 52 2 2 Mart 2012 Konu Sahibi umutberkcan #2 dermatoloğa göründünüzmü
U umutberkcan Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2008 3 0 3 Mart 2012 Konu Sahibi umutberkcan #3 accessory .!.: dermatoloğa göründünüzmü Genişletmek için tıkla... eşim vardıyalı çalıştığı için sadece iş yerindeki doktora çıktı Tretin diye bi krem vermiş yatmadan önce sürüyoz ama bi sonuç alamadık
accessory .!.: dermatoloğa göründünüzmü Genişletmek için tıkla... eşim vardıyalı çalıştığı için sadece iş yerindeki doktora çıktı Tretin diye bi krem vermiş yatmadan önce sürüyoz ama bi sonuç alamadık