yüzdeki lekeleri nasıl temizlerim

aysimason

Asıl yar yaradandır gerisi yaralayandır-":"-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
2.556
5.925
78
yüzümde sivilce lekeleri var acaba nasıl temizleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Öncelikle avon ve tarzi seyler kullaniyosan kullanma daha beter olur tonik kullanmalisin ama ve maske yapmalisin tabi bu dogal bi maske olmalı mesela kil ve yüzüne uygun iyi kremler kullanmalisin cilt tipine uygun olmali tabi ama tonik cok ise yariyor.

tşkler tavsiyelrini uygularım

Arkadaşım bence bunun için bir dermatoloji uzmanına gitmek. Karbon peeling yaptırmak iyi geliyormuş benimde bu ayın 15inde randevum var bakalım nasıl olcak.

yüzümde sivilce lekeleri var acaba nasıl temizleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim

benimde son bu 3 aydır yuzum cok kötüü sivilceler cilti gitmek bilmedi izler kaldi hayatımda hiç böyle olmamişti. bi kozmotikçi innoava maske önerdi kullanan oldumu yada başka bi çözüm bilenn ??

maalesef bendede var sivilce ve lekeleri ne kullandıysam fayda vermedi hala geçmedi...bence bunun kesin bir çözümü yok( inşallah vardır ve bizde buluruz çok can sıkıcı bi durum aynayla tamamen küstüm zaten

Arkadaşım bence bunun için bir dermatoloji uzmanına gitmek. Karbon peeling yaptırmak iyi geliyormuş benimde bu ayın 15inde randevum var bakalım nasıl olcak.

paylşımın için teşklr canımninşallah iyi gelir sana ben bu aralar fazla evden çıkamıyorum hangi hastane ve doktora gideceğini öğrenebilirmiyim rica etsem muayene ücretinede yazarsan sevinirim..

aynı problem bende de var.. gecen hafta bi güzellik salonunda uzman doktora gittim. doktor inceledi ve tca peeling yapılması gerektiğini söledi yaptırdım suan yüzümdeki deri pul pul dökülüyor en ufak lekeler bile meydana cıkmıs durumda suan soyulmasını dört gözle bekliyorum ardından da sanırım dermapen uygulayacak.. bence evde kendin hiç elleme derim çünkü yüz bu en hassas ve en önemli yerin sende bi dermatologa git derim yakın cevremde cok faydasını gördüm bu yöntemle.. yüzdeki dogum gunes lekelerı sıvılce lekeleri eser yok... bendeki gelısmelerı de paylasabilirim tedavım bıtınce :)

çok iyiymiş canm peki çok para gerekiyormu acaba?

ama çokmuş ya ben şimd ieşime söylesem sen dünya güzelisin der sırf o parayı vermesin diye. inşallah faydasını görürsün benim lekeler aşırı yok ama ben yinede pürüssüz bir görünüm görmek istiyorum yüzümde.

Kahve ile yapılan peeling vucudun her bolgesindeki lekelere çok iyi geliyor. Herhangi bir ürüne para vermek yerine hem kendin yaparsın hem de ekonomik olur.

paylaşımın için teşkler canım rica etsem tarifini alabilirmiyim.

Tarif altta çok basit zaten kahve ile zeytinyağı karıştıranlar da var. Kaliteli organik bir zeytinyağı bulursan onunla da yapabilirsin...

""Yumuşak ve yuvarlak taneciklere sahip olduğundan Türk kahvesi, doğal peeling için idealdir bir malzemedir. Ayrıca Türk kahvesinin içinde bulunan yoğun miktardaki kafein, uygulandığı bölgedeki kan dolaşımını hızlandırır ve bölgeyi oksijenlendirir.

Doğal peeling için yalnızca Türk kahvesi ve su kullanmanız yeterlidir.

Türk kahvesi ile doğal peeling yapmak için gereken malzemeler:

- 1,5 çay kaşığı Türk kahvesi
- 1,5 çay kaşığı su

Türk kahvesi ile doğal peeling yapılışı:

- Türk kahvesi ve suyu küçük bir kasede karıştırın.
- Elde ettiğiniz karışımı parmak uçlarınızı kullanarak çene kısmınızdan başlayark alnınıza kadar, göz çevrenizi boşta bırakacak şekilde uygulayabilirsiniz. Kahveli peelingi yağlı ciltliler haftada bir, hassas ciltliler ayda bir ve karma ciltliler ise 15 günde bir uygulayabilirler. ""

çok teşekürler canım hakkını helal et yazdıklarını uygulayacağım allah razı olsun.

Cilt lekeleri icin farmasinin papatyali sabunu var.fiyati 9 tl.duzenli kullanildiginda seminerlerde ise yaradigini anlattilar.simdiden gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…