yüzdeki lekeleri nasıl temizlerim

paylşımın için teşklr canımninşallah iyi gelir sana ben bu aralar fazla evden çıkamıyorum hangi hastane ve doktora gideceğini öğrenebilirmiyim rica etsem muayene ücretinede yazarsan sevinirim..

Özel Şafak Hastanesi Gaziosmanpaşa'da Doktor Emine Özge Ayabakan bayağ iyi bir doktor kendisi çok ilgileniyor. Muayenesi sigortan varsa eğer 70 tl..Karbon peeling seansı 200 tl arkadaşım bence denemelisin

Özel Şafak Hastanesi Gaziosmanpaşa'da Doktor Emine Özge Ayabakan bayağ iyi bir doktor kendisi çok ilgileniyor. Muayenesi sigortan varsa eğer 70 tl..Karbon peeling seansı 200 tl arkadaşım bence denemelisin

sağol canım ben tüp bebek yaptım hamileyim bu aralar pek dışarıya çıkamıyorom gaziosmanpaşa bize uzak bide inşallah sen faydasını görürüsün.

Ben kullandım ve memnun kaldığım için herkese öneriyorum. Bebeğimde oluşan lekeler için kullandım 1 aya varmadan bitirdi. artık bebeğimde ve kendimde sadece bu sabunu kullanıyorum.
Eczacının önerdiği bir sabundu ve işe de yaradı. bence denemende bir sakınca yok.
Hatta eşimin saç diplerinde yaralar vardı ve sürekli kabuk ve kepek oluyordu. aynı markanın BEBE ŞAMPUANI nı aldık bir ay olmadan tamamen geçirdi.
İçerisinde GÜMÜŞ İYON var. bir inceleyip deneyin arkadaşlar. umarım sizler de bizler gibi olumlu sonuçlar alırsınız.

Ben kullandım ve memnun kaldığım için herkese öneriyorum. Bebeğimde oluşan lekeler için kullandım 1 aya varmadan bitirdi. artık bebeğimde ve kendimde sadece bu sabunu kullanıyorum.
Eczacının önerdiği bir sabundu ve işe de yaradı. bence denemende bir sakınca yok.
Hatta eşimin saç diplerinde yaralar vardı ve sürekli kabuk ve kepek oluyordu. aynı markanın BEBE ŞAMPUANI nı aldık bir ay olmadan tamamen geçirdi.
İçerisinde GÜMÜŞ İYON var. bir inceleyip deneyin arkadaşlar. umarım sizler de bizler gibi olumlu sonuçlar alırsınız.
Fakat sabunla yüz yıkamak göreneklerini açıyor diye biliyorum ben
Peki cildinizin yapısı ne karma falan mi ?
Her eczanede varmidir ? Fiyatı ne ?
Ben de hep bebek şampuanıyla yüzümü yıkarım

Cilt yapım karma. Bebe sabunu çok hassas zaten. güvenle kullanın.
Markanın kendi internet sitesi var oradan tüm ürünlerini temin edebilirsiniz.
A101 markette gördüm geçen ayın sonlarında. bence bir bakın hala olabilir. 4 - 5 TL civarı bebe sabunu.
denemekten zarar gelmez bence gümüş iyon cilde son derece yararlı.
yurt dışında çok ciddi kullanma oranı ve memnuniyet oranı car gümüşün.

Cilt yapım karma. Bebe sabunu çok hassas zaten. güvenle kullanın.
Markanın kendi internet sitesi var oradan tüm ürünlerini temin edebilirsiniz.
A101 markette gördüm geçen ayın sonlarında. bence bir bakın hala olabilir. 4 - 5 TL civarı bebe sabunu.
denemekten zarar gelmez bence gümüş iyon cilde son derece yararlı.
yurt dışında çok ciddi kullanma oranı ve memnuniyet oranı car gümüşün.
Denemek lazım 4 5 tlyse ne maskeler denedik bunu da deneriz benim de cilt yapim karmadir sivilce lekelerini de iyi gelir miki ??
Çok teşekkürler
Sabunun çeşitleri var mi tek çeşitli mi hani kayısı sabunu şu bu sabunu falan olurya o anlamda sormak istedim

Son düzenleme:
Valla benim 1 yıldır görmediğim bir arkadaş vardı yüzünde doğum sonrası lekeler kaldı hep ve büyük lekelerdi.Kızı 11 yaşındaydı geçmiyordu.Gecen yıl gördüm Fethiye ye yerleşmişti.Lekeleri geçmiş sordum nasıl yaptın diye.O da yazın güneş kremi sürmeyi sevmiyorum ama lekelerin için sürmek zorundaydım dedi.Elimle farketmeden rahatsız olduğum için sıyırıp duruyordum dedi.Meğer peeling olmuş o ona😁bütün lekeleri geçmiş valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Denemek lazım 4 5 tlyse ne maskeler denedik bunu da deneriz benim de cilt yapim karmadir sivilce lekelerini de iyi gelir miki ??
Çok teşekkürler
Sabunun çeşitleri var mi tek çeşitli mi hani kayısı sabunu şu bu sabunu falan olurya o anlamda sormak istedim

Sadece BEBE ve NORMAL sabunu var gümüş iyonlu. Şampuanının ve saç ürünlerinin çeşitleri var. Şampuanları da saç da ve saç derisinde olan sorunları iyileştirmede iyiler.

Back