yüzdeki lekeler

benim ilk aylarda çok sivilcelenme oldu hormon değişikliğinden herhalde ama lekem hiç yok şükür olmasında ...

benım kullandıgım cıger gelıstırıcı ıgnelerden olsa gerek sıvılcelendım...lekem olmadı bın sukur

bende kız bekliyorum ama cildimde hiçbir değişiklik yok hatta iltifat alıyorum güzelleştğimi sölüyolar (zaten güzeldim:) hatta 28. haftadayım hala bana seninki oğlan gibi diylolar fiziğime falan bakınca ama kızım olucak hayırlısıyla. yinede cildimizi artık malum havalar ısınıyor güneşten ve kozmetik ürünlerinden korummaız gerektiğini düşünüyorum sevgiler muck:nazar:

kız bebekler annelerinin güzelliğini alırlarmış ya benim kız çoook güzel olcak heralde :roflol:
şaka bi yana da bazen ööle saftrik oluyorum ki benim kız zekamı da mı alıyor diye düşünüyorum.:dance::teytey:

dev189pp___.png

Benim de baslarda cildim cok bozulmustu allaha sukur son 1 aydır sivilce falan kalmadı yalnız boynumda minicik et ben gibi seyler olustu dısarıdan bakınca belli olmuyo ama.Leke de simdilik kol altlarından goguse uzanan bolgelerde oldu 2 tarafta da.Yuzumde yok dısarda vichy 40 faktor evde de 20 suruyorum devamlı.Pek de gunese cıkmıyorum.
Bu arada siz de bilir misiniz dogumdan cıkar cıkmaz yuzunuzu saclarınızla biri silerse lekeler kayboluyor walla gozumle gormesem kesinlikle batıl derdim ama 5 yıl once yengem sezeryandan cıkınca annem yengemin terli yuzunu guzelce saclarıyla sildi o anda lekeler kayboldu.Kızlar inanmasanız da siz mutlaka annenize yada yakında birine tembih edin silsinler.En azından denemis oluruz. Benden baska duyan var mı bunu?

Benim de baslarda cildim cok bozulmustu allaha sukur son 1 aydır sivilce falan kalmadı yalnız boynumda minicik et ben gibi seyler olustu dısarıdan bakınca belli olmuyo ama.Leke de simdilik kol altlarından goguse uzanan bolgelerde oldu 2 tarafta da.Yuzumde yok dısarda vichy 40 faktor evde de 20 suruyorum devamlı.Pek de gunese cıkmıyorum.
Bu arada siz de bilir misiniz dogumdan cıkar cıkmaz yuzunuzu saclarınızla biri silerse lekeler kayboluyor walla gozumle gormesem kesinlikle batıl derdim ama 5 yıl once yengem sezeryandan cıkınca annem yengemin terli yuzunu guzelce saclarıyla sildi o anda lekeler kayboldu.Kızlar inanmasanız da siz mutlaka annenize yada yakında birine tembih edin silsinler.En azından denemis oluruz. Benden baska duyan var mı bunu?

Bende duydum canım.. Hatta şimdiden uyguluyorum belkide o yüzden cildim güzelleşti.. Doğum terinizi saçlarla silin hiç bir şeyiniz kalmıyormuş. :eek:

bende duydum canım doğum terini saçlarımızla silersek lekeler geçermiş ben deneyeceğim lekem olmadı ama belki sivilcelere ii gelir tabi o anda aklımıza gelirse...:roflol:

eller baglı olursa nasıl yapıcaksınız bacım :dance:

ayy yaa benimde ne güzel yok derken yanagımda kocaman sivilce cıktı iyimi :1no2:

Yaw sezeryan olursan zaten zor yaparsın :) sen yapmıyceen baskası yapıvercek sana adasucuum annen kardesin arkedesin falan

canım duymazmıyız...benimde aklımda annemlere diyeceğim...hatta bir liste yapsakta unutmasak:eek:

Hanımlar sizlere İDEAL KREM ve sabununu öneririm.Suriye'den gelmiş. Lekeler için piyasadaki pahalı ürünlerden katkat fazla etkili krem.İddi ediyorlar 1 haftada kesin sonuca varıyorsunuz Farkı hissediyorsunuz.! ay düzenli kullanılırsa bu sorundan kurtuluyorsunuz.Hepinize tavsiye ederim.Size buradaki çevremden de temin edebilirim.Hem de fiatı uygun.Sabun ile birlikte 35 ytl.Ben de kullandım.Çokmemnun kaldım.Denemenizi tavsiye ederim.Piyasadaki en etkili leke giderici krem.Hepinize selamlar......

geçtiğimiz bir hafta içinde güneşin de etkisiyle sanırım cildim bozuldu resmen yaa.. normalde de güneşte yüzüm kıpkırmızı oluyor çilleniyorum , hamilelikte daha kötü olcak sanki.. beyaz tenliyim güneş beni mahvediyor , hiç çıkmadan da olmuyor :1no2:

bende hala leke yok ama ufak ufak ve sık sık sivilceler çıkıyooo..başkada bişi yok inş. da olmaz

sırnaşık şeya.s. çok iyiydi espirin tuttum çok güldürdün beni U2rem.. gebeyken cild olduğundan daha hassas olduğu için kesinlikle koruyucu kullanılmalı diyor doktorum özellikle büyük kentlerde hava kirliliğinin de etkisiyle cilt daha da bir bırakıyor kendini. dikkat etmek lazım ben kakao yağı özü kullanacam içinde kimyasal yok sonuçta cildide dış etkenlerden koruyormuş deneyeyim size bildiririm

X