Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben komsudan kaynatılmamış inek sütü alıyorum kızlar onla yapıyorum:) ve çok memnunum
ya ben komsudan kaynatılmamış inek sütü alıyorum kızlar onla yapıyorum:) ve çok memnunum
Evet kabuklarıyla salatalıgın suyunu sütün içine iyice yayılması lazım herkese önerdim dudak üstündeki lekeler falan hepsine iyi geliyo dün arkadaşıma yaptım oda devam ediyo memnun heralde:=)![]()
Evet kabuklarıyla salatalıgın suyunu sütün içine iyice yayılması lazım herkese önerdim dudak üstündeki lekeler falan hepsine iyi geliyo dün arkadaşıma yaptım oda devam ediyo memnun heralde:=)![]()
canım nasıl yaptıgını ayrıntısıyla yazarmısın salatalıgın suyunu nasıl çıkardığını cewap veririsen sewinirim
kızlar benım yasım kucuk yanı 18deyım onun ıcın cıllerım gecmemıstı arkadsım tavsıye ettıgı bır kremı onu aldım gecmeye basladı ama yanı sıvılcelerımde gectı ben begenıorum ısteyen varsa yardımcı olabılırım
bunu deneyen varmı arkadaşlar benim bildiğim çilleri geçiren birşey yok ama krtulmayı isterdim tabi deneyen varsa işe yaradımı acaba
Bayanlar Süper Bişi bu ya daha 2. günüm ama gözle görünen farklar var inanamadım![]()