Sivilceli Ciltler Yüzdeki kırmızı noktalar.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

skandal1

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
29
0
Benim bir kaç aydır yüzümde kırmızı noktalar we gözle görünür pürüzler war burnumun kenarındada beyaz noktalar war ayrıca çenemde kahverengi izler.
doktora gittiğimde hipokort krem we physıogel kremi werdi 3 ay kulladım geçmedi yüzümdede tüylenme oldu.
böyle birşey başına gelen we geçmesi için ne yapılabilir bilen warmı. ?

Son düzenleme:
Çok fazla stres yaptığım zamanlar çenemde kahverengi lekeler çıkar benimde
Sizin ki nasıl bilemiyorum ama ben silverdin yanık kremi,bepanten kullanıyorum geçiyo
Gerçi bu sefer hala tam olarak geçmedi
Benim söylediğim şeyler doktordan falan duymadım,kendim yapıyorum,güven olmaz yani
Siz bidaha doktora görünün en iyisi,kulaktan dolma şeylere güvenmeyin

benimki neden bilmiyorum ki doktora gidicek zamanım yokta bu ara kendim napablirm diye düşündüm napsam gitmicek gibi.

Pisik kremi yüzdeki kızarıklılıgı alıyor ama senin cildinin nasıl oldugunu tam bilmedigim için fazla bir şey söyleyemem.

aynı sorun bendede var ve ne yazıkkı bende çözüm bulamadım çıldırcam.çözüm bulan lütfen yazssın =/

pembe maskenin de okadar etkili olmadıgını duymuştum zararlı olabilir bakımından tabi ne ne kadar doğru artık ayırt edilmiyor kimine iyi geliyor kimine gelmiyor benim iyi gelir diye denediklerim işe yaramadı hem kırmızı noktalarım war hemde lekelerim. :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…