Lekeler, Çiller Yüzdeki kılcaldamar çatlaması

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Baharella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
21
0
Arkadaşlar yüzümde kılcaldamar çatlaması oluştu sanırım gözaltımda yanaklarımda kırmızı damar görüntüsü sivilce lekesi gibi aylardır hiç geçmiyor Bu konu hakkında bilgisi olan veya bir kozmetik ürünü tavsiye edebilecek olan var mı

Lazerle bu sorunu çözüyorlar diye biliyorum. Lazer için kış ayları uygun, bahar olmadan, güneş ışınları keskinleşmeden...

Teşekkürler cnm ben bi araştırayım lazer konusunu, bir de hafifleten kremler varmış sanırım

bende ve kuzenimdede vaR tam göz altımda senelerdir duruyo alıstım gercı ama tavsiyeler varsa uygulayabiliriz

bendede var ha bugün gidiyim doktora ha şu gün derken 7 senedir duruyo

cilt rengi açık olanlarda bu sorun olyuormuş.benmde tam gözüün altında var bazen daha çok yayılıyor.burnumda da çıkmaya başladı.:)ben drye gittim kesin lazer diyor.göz altında olunca cesaret edemiyoum bir türlü.hem öyle bir kaç seyanslada geçmiyor 7 seans lazımmış.bıraktım bakalım şimdilik.okdar da güneş koruyucu sürüyorum faydası yok malesef.eğer lazer yaptırırsan lütfen bilgilendir bizide.

La roche'nin rosaliac uv kılcal damarların geçmesine yardımcı olan bir ürün.Ancak en az 3 ay kullanılması gerekiyormuş.Benim 1,5 ay oldu kullanalı hergün aksatmadan düzenli kullanırsanız faydasını görebilirsiniz.Ama kesin çözüm lazer.Krem bittikten sonra eğer memnun kalmazsam bende lazer düşünüyorum.

ben drye sormuştum krem varmı diye oda kesinlikle yok tek çözüm lazer demişti.kremi ilk defa senden duydum canım.inşl faydasını görürsün ve buraya yazmayı unutmassın dimi.

Lazerdense krem daha sıcak geliyor bana da ama sanırım kremler pek çare değilmiş :) Lazer yaptırırsam sizi de bilgilendiririm burdan

benim iki elimde toplam 7 tane var. Burnumdada iki tane vardı doktora gittim lazer yaparız ama izi kalır yinede dedi, ben cok takmıstım. Aldım igneyi ikisinide deldim, cok cılgınca ama yaptım kanadılar bastıra bastıra kanını durdurdum yara olup kabuk baglayıp gectiler ne iz var simdi nede tekrarlama :) ellerimdeki gözüme batmıyo, burnumdakileri deleli de 2 sene oluyo,

Bende la roche-posay ın rosaliac kızarıklık için olan kremini kullanıyorum.yaklaşık 2,5 ay oldu azalma var ama tamamen yok etme gibi bir durum yok.Bende lazer düşünüyorum.Kreme boş yere o kadar para vermeyin bence kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…