Lekeler, Çiller Yüzdeki kılcal damarlar için Lumecca hakkında bilgisi olan?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ecrinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
73
6
35
Merhabalar arkadaşlar,
Açık tenliyim, burun kanatlarımda kılcal damar sorunum var. Ayrıca yanaklarımda da kızarıklıklar olmaya başladı. Dermatologa gittim lumecca ile tüm yüzüme uygulama yapacağını bunu her yıl yılda iki kez yapmam gerektiğini söyledi. Çok gerginim yüzümdeki bu kızarık ifadeden kurtulmak istiyorum ama ben daha önce hiç bir uygulama yaptırmadım şu halimden(rozasea gibi değilim ama belirgin kahverengi kırmızı lekeler var) daha kötü olmasından korkuyorum. Doktorun söylediğini abartılı buldum ben bu kadar çok uygulamadan yana değilim. Bakım kremleri falan sordum hiç oralı olmadı. Ne sorsam hemen bir uygulama söylüyor. Mesela göz altı bezecikler ve morluklar için bir bakım soruyorum oraya da bir ışık dolgusu atarız diyor. Ben gerçekten hiç sevmedim bu lazer olayını bu kadar basit midir her şeye lazer diyor hiç mi alternatifi yok.Hadi bir yan etkisi oldu sonrası daha büyük bir sorun. Aranızda böyle bir sorun yaşayıp dermokozmetik ürünlerle çözmüş olan var mı? %100 sonuç beklemiyorum ama büyük oranda çözebilecek ürünler var mıdır? Uzun süredir bakıyorum o kadar çok ürün var ki alıp deneyim desem çok pahalılar. Şu an takıntı yapmış durumdayım, benzer sorunu yaşayanı varsa cevaplarınızı bekliyorum lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…