MERHABA ARKADAŞLAR.
Bende Gül Hastalığı ( rozasea) ile iki yıldır mücadele ediyorum. yüzümde ağrılı sivilce yaygın kızarıklık burun ve yanak bölgesinde kılcal damar çatlamaları vardı ve beni çok rahatsız ediyodu ekmek almaya inerken bile kapatıcı pudara vs sürerdim. geçen sene doktorum antibiyotik verdi ve kortizonlu kremler düzenli kullandım ve yüzümde sivilceler kızarılar geçti. ama sonrası korumaya devam etmedim güneşten korunmadım baharat domates tüketmeye devam ettim ve hastalığım tekrarladı ve daha ilerlemiş durumda yine soluğu doktorda aldım tekrar antibiyotik ve kremler verdi ayrıca saç diplerime kadar ilerlemiş saçlarımı tararken kaşırken canım yanıyodu. onun içinde medikal şampuan ve saç dibi özel bi ürün verdi. herneyse doktoruma yüzümde kii kılcal damarlar için lazer tedavisi istediğimi söyledim oda şimdilik gerek yok daha yerleşmemiş dedi hemde çok pahalı dedi ne yapayım pahallı ise alala reçetemi aldım ve hemen çıkışta özel bir merkeze gittim aynı gün lazer işlemini yaptırdım biraz sancılı ve sıkıcı bi işlem açıkçası gözümden yaşalar geldi. şimdilik memnunum 15 gün sonra tekrar rütüş için gidicem gözden kaçanlar varsa ayrıca fiyatı 200 tl ikinci seans ücretsiz. canım yandı ağrılı sancılı bi işlem ama sabah kalktığımda o iğrenç burun kenarı kılcal damarları görmeyince çok iyi hissettim çokk hafif bazı bölgelerde kalmış onuda 15 gün sonra tamamlarlar artık. herkeze tavsiye ederim. ayrıca iz yanık delik gibi hiç bir şey yok