Lekeler, Çiller Yüzdeki kahverengi lekeler.. Benler..

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

hostessbus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
142
2
Arkadaşlar benim yüzümde çok fazla bu lekelerden var ve artık rahatsız olmaya başladım.. Yüzde olunca çok kötü duruyor. Tedavisinde lazerle yakma var ama iz bırakıyor oda.. Bunları nasıl silebilirim yada sildirebilirim.. Fikri olan var mı?

Kakılmış gibiyim yaa :))))))))))))))

şimdi eğer bir doktor kontrolü altında düzelmesni isdiyorsan bişey diyemem bilgim yok lekelerinin ne kadar çok olduğunuda foto olmadan anlayamayız ama ben arkadaşımın kardeşi hakkında yazıyım aynen dediğiniz gibi yüzünde renk bozuklukları lekeler ve dengesiz bir tonda cildi vardı doktora gitti işin ayrıntısını bilmiyorum ama uğraşlı ve tedirgin olucağını söylemişdi 2 ay içinde cildini düzeltti suan gayet iyi durumda bildiğim kadarıyla bir marka kullanıyor yazmak doğru olurmu bilmem o markanın peelingini scrub vede gece gündüz setini aldı gece kremi yeni çıkmış ve set kullanınca daha fayda etmiş aa birde leke konsantresi vardı bunları düzenli 2 ay kullanmış hatta kremi bitmiş tekrar yenilemiş çok memnun bence sizde deneyin derim yani marka önemli değil heralde peeling ve leke kremleriyle birazda sabırla düzeltmeniz mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…