yuzdekı egzamayı ne gecırır

canım kefir içmek egzamayı gecirmeye yardımcı... ben farklı yararları için kullanıyorum.. cileklisini alırsan (ülker içim) ben arastırdım ve ülker firmasıylada görüştüm yararları aynen muhafaza ediliyormus...

şu sülük olayı ne oldu kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim ??

Ben de yıllardır uğraşıyorum. hala geçmedi. sırtta yüzde heryerde var. ama yine de ilaç kullanmıyorum. çünkü çok zararlı olduunu söylüyo doktorlar.

10 YILDIR UĞRAŞIYORUM EGZAMAYLA.SONUÇ YİYİP İÇTİĞİMİZ ŞEYLERDEN. YANİ BU BİR ALERJİ.
YUMURTA DOMATES SÜT YOĞURT KURUYEMİŞ PAKET MEYVE SUYU KOLA YEDİĞİM ZAMAN KRİZE GİRİYORUM.

arkadaşlar bende biliyorum benim elimde vardı ısırgan onutunu bilirsiniz topraktaki taze olanı avucumla sıktım tabiki çok yakıyo inat ettim ısırgan otu egzamayı harekete geçiriyormuş ve benim kısa süre önce geçti umarım tekrar çıkmaz çıkar diyorlar ama bilmiyorum şuan yok ben bunu yeni öğrendim 7 sene elimde vardı.

kızlar 5 yıl boynumun sol yanını kaplayan bir egzamam vardı.çok büyük ve her seferinde çok kaşıntılı ve pul pul olan bir deri haline geliyordu.her defasında mecburen çok riskli kremi kullanıp 3 günde geçmesini sağlıyordum.bi gün bi akrabağımızda kaldım ve sabah yine egzemamın pörtlediğini gördüm.yengem bana aloe vera bitkisinin yaprağını kopardı ve içindeki jeli sürdü.biraz yandı ama dayandım.ertesi sabah yine sürdüm.sonuç şu her 3 ayda bir mutlaka pörtleyen hastalık 2 yıldır hiç görünmedi.tavsiye adarim taze aloe vera yaprağı

o yaprağı nerden aldınız canım

o yaprağı nerden aldınız canım

canım normalde aloe vera türkiyede yetişmiyo.bi tanıdığım yurtdışından getirtmiş.bütün aileye dağıttı.zaten bir kök alıyorsun hiç kurumuyor ve yıllarca kalabiliyor.olgunlaşan yapraklarının arasındaki jeli kullanıyorsun.cilt içinde inanılmaz yenileyici bir jel.mucize gibi bir şey.netten bi araştır.belki kök halinde satan yerler vardır.kremleri var ama hiç denemedim.çünki içindeki gerçek aloe veramı bilmiyorsun.zaten içerisinde çok az ihtiva eder.sen en iyisi bitkiyi bulmaya çalış

benim yüzümdede vardı
öğütülmüş ısırgan otu tohumunu 1 tatlı kaşığı her gün suyla için.
aktarlarda var.kutu içerisinde olandan kullanın. markası "hud".
midesi rahatsız olanlar yemekten 1 saat sonra içsin
ve gece yatarken bolca bepantene plus sürün.
o kızarıklıklar ve döküntüler inanın geçiyor
şifa olsun

ayrıca öğütülmüş ısırgan otu tohumu adet sancılarına da çok etkili.
hiç ağrı çekmeden adetiniz bitiyor :)

benim oglumdada vardi,ne kremler kullandik gecmedi en sonunda baska doktora gidince hormonlu bi krem verdi,1 haftada mis gibi oldu cildi,inanamadim,istiyen olursa ozelden ulasin bana adini veriyim size...........

doktorum bana advantan isimli bi krem verdı . kullanınca gecıyor. kullanımı soyle. ilk uc gun sabah aksam dıger dort gun sadece aksam . kortızonlu oldugu ıcın cok kullanılmamalı cılt ıncelır dedı . ama gerı tekrar edıyor. kullandıgın bı ürün ya da diş macunu vs yapabilir dikkat et ne zamanlar olduguna, o urunu kullanmayı bırak dedı . ve buldum , kullandıgım gunes kremı yapıyor. onu kullandıgım zaman tekrarlıyorlar cunku .

Kızlar merhaba
benim yüzümde 15 gün önce kızarıklık ve isilik gibi birşeyler çıktı. Önceden cildim sorunlu değildi. Nemlendirici bile sürmezdim. 3 senedir de aynı markanın ürünlerini (la roche posay)kullanıyordum.Sorunum da olmuyordu.
Önce kozmetik alerjisi dedi hafif bir krem verdi. Kozmetikten olduysa bir haftada geçer dedi. Ama geçmedi.Bunun üzerinde dermatit akne teşhisi koydu.
2 hafta boyunca dermatop ve fuicidin'i karıştırıp gece sürmemi istedi. Ayrıca antihistaminik ve azitro içiyorum.atarax gece yatarken
Bu ikinci haftam dermatopu ve fucidin'i bıraktırdı azitroya üç gün devam ediyorum.Bir de kalan pütürlere imex merhem sürüyorum.
Bunların dışında borik solusyonuyla siliyorum.
Düzelme var ancak lekeler kalıyor. Bir de hala tamamen beyazlamadı yüzüm. Ne zaman geçer?
Daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı? Daha sonra lekelerim geçecek mi? makyaj yapamıyorum benekli benekli geziyorum.

kirpi etini ben de duydum bir tanıdığımızın teyzesi yıllarca egzamadan çekmiş.ama öyle böyle değilmiş cüzzamlı gibiymiş gören dehşete düşüyormuş.yemez diye düşünerek tavuk eti diyip kirpi eti yedirmişler.kadın o zamandan sonra kurtulmuş.bende arıyorum soruyorum.bazı köylerde avlıyorlarmış.bazı köyleden bulunuyormuş fakat hala ulaşamadım kirpi etine herşeyi denedim.hiçbirşey kar etmedi son umudum kirpi eti.nerden bulabilirim bilen varsa lütfen yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…