Yüzdeki egzamalara çare

GriKent_wien

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
58
0
Kizlar ablamin yüzünde cikan egzamalar yüzünden cildi cok kuru. cild doktoruna gitti ama pek bir cözüm yok. kremler verdi ama uzun süreli bir etkisi yok malesef:1no2: egzama icin yapilmasini önerebileceginiz birsey var mi? yardimlarinizi bekliyorum.a.s.. evde yapilacak cild maskesi, krem, vs. ne varsa artik..:lepi:

benim oglumdada vardi ,cok sukur simdi iyi....
cilt doktoru hormonlu krem verdi sabah ve aksamlari yanlizca suruluyo
ve 1 haftadan sonra kullanmamak gerekiyo hormonlu oldugu icin...1 haftaya kalmadi gecti zaten .......istersen ismini verebilirim..........

benimde ellerimde olmuştu güneşe karşı oluyomuşş

doktor krem ve bi hap vermisti onlari sürdüm ictim gecti ama cok yogun degildi bnmki

benim oglumdada vardi ,cok sukur simdi iyi....
cilt doktoru hormonlu krem verdi sabah ve aksamlari yanlizca suruluyo
ve 1 haftadan sonra kullanmamak gerekiyo hormonlu oldugu icin...1 haftaya kalmadi gecti zaten .......istersen ismini verebilirim..........
ismini verebilirsiniz ilacin ama kisiden kisiye degisir ilaclarda. öyle her ilacda herkese sürülmez sanirim.. daha cok el, ayak ve yüz bölgesinde var egzamalar..ve arada geciyor sonra geri basliyor. ve kurutuyor cildi.. yani önerebileceginiz, evde yapabilecegimiz maskeler falan varsa onlari paylasirsaniz sevinirim kizlar.. tesekkürler simdiden..

haklisin canim,sadece yardimci olmak icin yazmistim.....
umarim kisa surede bi tedavi yontemi bulursunuz...........

X