- 29 Ocak 2012
- 165
- 1
-
- Konu Sahibi tutkalbimi
tonikle, sıkılaştıran kremlerle ve ya limonla bi dene geçebiliyor mu doktor neden bakmadan öle demiş :S
ben limonla yoğurdu bir kapta karıştırıp sürüyorum canım (yoğurt mikrop kırar limonda sıkılaştırır) sen de dene istersen inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir cilde sahip olursun
12 saat etkili ama deliklerini kapatıcak tek şey total face lift çok güzel bi ürün 10 yaş genç gösterio ben 2 kutu aldım yani
en iyi yöntem tca kimyasal peeling bence. ben kullanıyorum ve cok memnunum ancak bu yolla o izlerden kurtulabilirsin. senin ki gözenek degil iz. bendede var yarı yarıya kurtuldum :)
bende de aynı sorun var canım. kendimi çok kötü hissediyorum. acnelyse krem kullanıyorum bu ara cilt soyucu özelliği var ama her gün sürme yanık etkisi yapıyo bepanten kremle de nemlendiriyorum bakalım 1 haftadır falan ama baya soyuluyo.
a vitamini deniyorum işe yararsa haber edicem
bende de aynı sorun var canım. kendimi çok kötü hissediyorum. acnelyse krem kullanıyorum bu ara cilt soyucu özelliği var ama her gün sürme yanık etkisi yapıyo bepanten kremle de nemlendiriyorum bakalım 1 haftadır falan ama baya soyuluyo.
çilek yağıda gözeneklerı sıkılastırıyor kızlar suyla seyrelterek kullanın ama aşırı degıl cildiniz hassassa alerjı falan yapmasın yanı