- 24 Ocak 2009
- 1.813
- 113
-
- Konu Sahibi mispremses
yüZünü kazıtsanda bazen kalıo delikler asprinle nasıl düzelcek çuıkur kafam karıştı:çok üzgünüm: ben çöl yada okyanus kumuyla yüz ovulunca onun derin peling etkisyle düzeldiini duydum iileşsin diede sora zeytinyaı sürülüomuş onu denicem bunu afrodit kullanıomuş eskiden:Sşekerim 8_10 tane aspirini eziyosun içine limon yada gülsüyü katıp kuruyana kadar yüzünde bekletiyosun..haftada 3_ 4 kere yap faydasını görürsün..ben yapamıyorum bayağı bi düzelme oldu yüzümde..
yüZünü kazıtsanda bazen kalıo delikler asprinle nasıl düzelcek çuıkur kafam karıştı:çok üzgünüm: ben çöl yada okyanus kumuyla yüz ovulunca onun derin peling etkisyle düzeldiini duydum iileşsin diede sora zeytinyaı sürülüomuş onu denicem bunu afrodit kullanıomuş eskiden:S
mısır kumu var bende çok ince elin içerisinde bile durmuyor akıp gidiyorrr
isveç iksirini nereden alabiliriz??
arkadaşım bu aspirin maskesi nasıl oluyor.Nasıl uygulanıyor.Sana zahmet yazar mısın?
Portakal nergisi kesinlikle işe yarıyor.Ama dediğim gibi sürekli kullanmak lazım.taze yaprağının elinizde ezip suyu çıkınca lapa haline gelmiş yaprağı suyuyla beraber yaranın ya da izin ,işte ne bileyim çilin ,lekenin üzerine koyun.Devamlı kullanınca işe yarıyor.Ama unutmamamanız gerekiyor.Hergün yapacaksınız.
Ben mutfaktan, odaya gidene kadar ne yapacağımı unutuyorum.Onun için sürekli yapmayı unutuyorum.Ama 3 hafta önce sağ elimin üstünü fırının hani ısıtan resistansları varya 200 derecedeyken yapıştırdım.Yani resmen hani eti tavaya kızartmak için attığınızda cooossss ederya işte o misal kızartım.Hemen üstüne İSVEÇ İKSİRİni pamukla kompres yaptım.İlk önce acısını aldı.Zaten pamuğu kaldırdığım anda sızısı içime çöküyordu.2.günde isveç iksirine devam ettim.Daha sonra evdeki bazı yumuşatıcı kremleri kullandım.Kesinlikle SU TOPLAMADI.Bu yanığın üstüne 2 haftada evde bahar temizliği yaptım.Sürekli elim suyun deterjanın içindeydi.Sokağa çıktıkça aklıma geldikçe ki bu herhalde toplamda 5-6 kereyi geçmez.Nergis yaprağı bulup koydum.Şuanda yaranın hafif bir izi var.
Uzun lafın kısası nergis işe yarar ama dediğim gibi kesinlikle sürekli yapmanız gerekiyor.Zaten yara yeniyse daha çabuk etki gösteriyor.
Onun için ben bu aspirin maskesi nasıl oluyor ve uygulanıyor mümkünse yazar mısınız?...
arkadaşlar bende sivilcelerim geçtikten sonra onların izleri kaldı ama leke çeklinde değil çukurlar sanatçı izelde olduğu gibi bunun tedavisi kesin çözümü yokmudur aynı dertten muzdarip olup sonuca ulaşmış kişilerden yardım bekliyorum krioterapi dermabrasyon lazer :1no2:kimyasal peeling vs yöntemler denio ama kesin sonuç yok gbi
kyroterapi diye bişey duydum ama ne kadar doğru bilemem