Maske Tarifleri Yüzdeki çukur... Yardım

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
izel bile yüzünü kazıttı kurtulamadı bu çukurlardan bu deliklerden kurtulan bebek gibi cilde sahip olan yokmu içinizde paylaşımlarınızı bekliorum

yüZünü kazıtsanda bazen kalıo delikler asprinle nasıl düzelcek çuıkur kafam karıştı:çok üzgünüm: ben çöl yada okyanus kumuyla yüz ovulunca onun derin peling etkisyle düzeldiini duydum iileşsin diede sora zeytinyaı sürülüomuş onu denicem bunu afrodit kullanıomuş eskiden:S

kumla yüzü ovmak ne demek..
aman güzelim mahvedersin yüzünü dikkat et...

isveç iksirini nereden alabiliriz??

isveç iksirini nereden alabiliriz???

canım bnde snin gbi aynı sorunları yasıyrm kimsyal pleeng krioterapi yaptırdım hiçte memnun olmadım aksine dha cok iz ve leke kaldı ama belki sna farklı bi sonucu olur bska bu konuda bnde bilgi almak istyrm arkdslar nasıl gecer bu izler

sivilcelerim geçsin diye limon kullandım yüzümde çukurluklar meydana getirdi kahretsin ..(allahtan bi kaçtane ama ço krahatsız oluyorm ...siivlcem çıksaydıda çukrluklar olmasaydı ..off yaabi çözümmm lütfenn

benim de büyük sivilcelerin patladığı yerlerde büyük deliklerim var yanaklarımda. o artık yara izi gibi ve aradan birkaç yıl geçmiş öyle kremle otla tam düzelmez deriyi soyma gibi yöntemlere başvurmak lazım bence. keşke o izler ilk oluştuğunda yara iyileştirici etkisi olan şeyleri sürseydik...
bu arada o portakal nergisi yani aynısefa çiçeğinin kremini satmıştı yıllar önce bana bir aktar. donmuş zeytinyağı görünümünde vıcık vıcık bir şeydi günlük kullanmaya hiç uygun değildi suratıma sürsem parlıyordu akıyordu falan pek düzenli kullanamadım. ama aktar çok etkili demişti. keşke zamanında sürseydim de şimdi makarna süzgeci gibi olmasaydım:mymeka:

Fraksiyonel CO2 lazer çukurlarda çok iiimiş ben onu denicem ama önce deneyen varsa firkrini almak isterim bıktım bu çukurlardan

kızlar cukurları bilemicem ama derin gözeneklerden kurtulmak için her banyoda kese yapıp sonra da kil maskesi sürerek kurtulan biri vardı bu sitede.

yazacaklarım uzun ama umarım sabırla okursunuz olumunekankayizsmile
yıllar önce yüzümde sivilce çıkmıştı kocaman, ısrarla sıktım, yara oldu, sivilce geçti, geriye açık 3-4 gözenek kaldı. aslında bundan başka da bir sorunum yok yüzümde, bundan da kurtulmanın yollarını arıyorum son günlerde.
bir arkadaşımın neredeyse bütün gözenekleri açık... doktora gitti, birkaç krem yazmış, bunları düzenli kullan, 6 ay içinde cildin yenilenecek, zamanla gözenekler kapanack demiş... kocaman gözenekler ve bir sürü... ark.a bi şi demedim ama çok aklıma yatmadı... fakat bir başka ark. kızın reçetesine baktı, bu kremlerden doktor görümceme de yazdı, kızın 6 ay içinde mis gibi oldu cildi,
en ufak sorunu kalmadı dedi... ama benim ark.ım düzenli olarak kullanmıyor kremlerini, o yüzden
takip edemiyorum işe yarayıp yaramadığını...
işe yaradığını söyleyenler var... ben kararsızım... yorum sizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…