Maske Tarifleri Yüzdeki çukur... Yardım

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
yazacaklarım uzun ama umarım sabırla okursunuz olumunekankayizsmile
yıllar önce yüzümde sivilce çıkmıştı kocaman, ısrarla sıktım, yara oldu, sivilce geçti, geriye açık 3-4 gözenek kaldı. aslında bundan başka da bir sorunum yok yüzümde, bundan da kurtulmanın yollarını arıyorum son günlerde.
bir arkadaşımın neredeyse bütün gözenekleri açık... doktora gitti, birkaç krem yazmış, bunları düzenli kullan, 6 ay içinde cildin yenilenecek, zamanla gözenekler kapanack demiş... kocaman gözenekler ve bir sürü... ark.a bi şi demedim ama çok aklıma yatmadı... fakat bir başka ark. kızın reçetesine baktı, bu kremlerden doktor görümceme de yazdı, kızın 6 ay içinde mis gibi oldu cildi,
en ufak sorunu kalmadı dedi... ama benim ark.ım düzenli olarak kullanmıyor kremlerini, o yüzden
takip edemiyorum işe yarayıp yaramadığını...
işe yaradığını söyleyenler var... ben kararsızım... yorum sizin...
krem isimleri nedir sölersen araştırcam bende fraksiyonel co2 lazer yaptırcaktım aslında o aklıma yatmıştı ama bunada bakım bi

Bence her krem her insanda aynı etkiyi göstermeyebilir en iyisi cilt doktoruna gitmen cilt analizi yapıp ona göre tedavi uyguluyorlar..

ben de yıllardır aynı sorunla uğraşmaktan bıktım,yoruldum.ergenlik dönemini sıfır sivilce ile atlatmış ben üniv.de üçüncü sınıftayken sivilcelerle tanıştım. suratım resmen çıban gibi iri ve ucu olmayan sivilcelerden tarlaya dönmüştü.yüzümü bile acıdan ağlayarak yıkar hale gelmiştim(.bunları böyle ayrıntılı anlatmamın nedeni herkesin durumu benimki kadar ağır olmayabilir ve daha hafif olanlarda hala bir umut olabilir)farklı şehirlerde gidilen farklı doktorlarla farklı ilaçlar kullanarak geçen yılların ardından yüzümde derin çukurlar kaldı.şu an 32 yaşındayım.7 sene önce araştırmalarım sonucu çok övülen dr kotoğyan son gittiğim doktor oldu.ona lekeleri dert etmediğimi onların zamanla geçtiğini bildiğimi,ancak çukurlar için tedavi,ya da güzellik merkezlerinin hizmetleri gibi seçeneklerden hangisini yapabileceğimi sordum.dr bana "havaya atacak param çok,zamanım da bol diyorsan git oyalan ama bunun düzelmeyeceğini bil"diyerek çok net bir biçimde noktayı koydu.tabii moralim alt üst oldu ama bunu bir an önce kabullenmem gerek diyerek dr dr gezme maceralarıma son verdim.çevremde cilt soyma,lazer gibi yöntemler kullanan olmadığı için onlar bir işe yarar mı bilmiyorum.ama şu bir gerçek ki yaşım kaç olursa olsun bu işi halletmeden ölmek istemiyorum :-)ama bu başlıkta farklı yöntemler kullananlar pek yok sanırım.hepimiz arayış içindeyiz.umarım bize umut vaadedecek bir yöntem uygulayan ve tavsiye eden bir arkadaş çıkar.

ben de yıllardır aynı sorunla uğraşmaktan bıktım,yoruldum.ergenlik dönemini sıfır sivilce ile atlatmış ben üniv.de üçüncü sınıftayken sivilcelerle tanıştım. suratım resmen çıban gibi iri ve ucu olmayan sivilcelerden tarlaya dönmüştü.yüzümü bile acıdan ağlayarak yıkar hale gelmiştim(.bunları böyle ayrıntılı anlatmamın nedeni herkesin durumu benimki kadar ağır olmayabilir ve daha hafif olanlarda hala bir umut olabilir)farklı şehirlerde gidilen farklı doktorlarla farklı ilaçlar kullanarak geçen yılların ardından yüzümde derin çukurlar kaldı.şu an 32 yaşındayım.7 sene önce araştırmalarım sonucu çok övülen dr kotoğyan son gittiğim doktor oldu.ona lekeleri dert etmediğimi onların zamanla geçtiğini bildiğimi,ancak çukurlar için tedavi,ya da güzellik merkezlerinin hizmetleri gibi seçeneklerden hangisini yapabileceğimi sordum.dr bana "havaya atacak param çok,zamanım da bol diyorsan git oyalan ama bunun düzelmeyeceğini bil"diyerek çok net bir biçimde noktayı koydu.tabii moralim alt üst oldu ama bunu bir an önce kabullenmem gerek diyerek dr dr gezme maceralarıma son verdim.çevremde cilt soyma,lazer gibi yöntemler kullanan olmadığı için onlar bir işe yarar mı bilmiyorum.ama şu bir gerçek ki yaşım kaç olursa olsun bu işi halletmeden ölmek istemiyorum :-)ama bu başlıkta farklı yöntemler kullananlar pek yok sanırım.hepimiz arayış içindeyiz.umarım bize umut vaadedecek bir yöntem uygulayan ve tavsiye eden bir arkadaş çıkar.
seni çok ii anlıorum aynı durumu bende yaşadım ama geçmez diip ugraşmamak daha kötü belki biraz hafifler görünümü azalır ugrşamamız şart herşeyin çaresi var ölüm dışında eminim bununda var dermaroller uygulayıp ozon yagı sürcem ben sizlerde yöntemler deneyip paylaşırsanız birbrmze yardımcı olmuş oluruz

seni çok ii anlıorum aynı durumu bende yaşadım ama geçmez diip ugraşmamak daha kötü belki biraz hafifler görünümü azalır ugrşamamız şart herşeyin çaresi var ölüm dışında eminim bununda var dermaroller uygulayıp ozon yagı sürcem ben sizlerde yöntemler deneyip paylaşırsanız birbrmze yardımcı olmuş oluruz

Buujuu ben bu siteye yeni üye oldum,sen bunu yazalıda bir hayli zaman olmuş.Bende yüzümdeki akne çukurlarından şikayetçiyim,dermaroller uygulaması yaptınmı,sonuçlar nasıl,çukurkarında bir azalma varmı,bu dünyada ölüm hariç her şeyin bir çaresi var,ama bu çarenin ne olduğunuj bulmamız gerekiyo,burda birbirimize yardımcı olarak belki çareler üretebiliriz.

kızlarrrr ben youtube de bi erkek var ve yüzü çukurlarla doluuu ..... 23 seans dermaroller yapmış yüzünde artık çukur yok..... ve her videosuda var.. japon bi çocuk.... yaptıktan sonra üzerine e vitamini kapsülü sürüyooooo...... :KK54:

kızlarrrr ben youtube de bi erkek var ve yüzü çukurlarla doluuu ..... 23 seans dermaroller yapmış yüzünde artık çukur yok..... ve her videosuda var.. japon bi çocuk.... yaptıktan sonra üzerine e vitamini kapsülü sürüyooooo...... :KK54:

Bunu duyduğuma sevindim,umut dünyası işte,umarım şu çukurlardan kurtulduğumuz günlerde gelir.E vitamini kapsülü eczanelerde mi satılıyor,23 seans ne kadar bir zaman almış bilgin varmı? seans aralıkları kaç gün aralıklarla yapılıyor?

X