Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
arkadaşlar benm yüzümde beyaz yağ tanecikleri var
ve bir türlü kurtulamıyorum.günlük kullanımda bile kremlerim nasıl olmalı...
cildiyeye gittim bikrem verdi sadece o tanelrin üzerine sürmem lazım ama o da pek işe yaramadı...yardddımmmmm
Benim yüzümde de aynı sıkıntı var çok fazla yok ama ben aynaya yakından baktığım zaman onları gördüğüm zaman rahatsız oluyorum bende cildiyeye gittiğim zaman sanırım aynı kremi vermişti bana sadece üzerlerine sür demişti sürünce hafif yanma oluyordu ama hiç bir işe yaramadı. Bir de bana güneşe çıkmadan önce özellikle yaz mevsiminde koruyucu mutlaka sürmem gerektiğini kuru yemiş ve çok yağlı yememem gerektiğini söylemişti..
Benim yüzümde de aynı sıkıntı var çok fazla yok ama ben aynaya yakından baktığım zaman onları gördüğüm zaman rahatsız oluyorum bende cildiyeye gittiğim zaman sanırım aynı kremi vermişti bana sadece üzerlerine sür demişti sürünce hafif yanma oluyordu ama hiç bir işe yaramadı. Bir de bana güneşe çıkmadan önce özellikle yaz mevsiminde koruyucu mutlaka sürmem gerektiğini kuru yemiş ve çok yağlı yememem gerektiğini söylemişti..
sanırım aynı krem...evet banada güneşten ,sigara dumanndan,çikolatadan,stresten uzak dur dedi ....pürüzsüz bir yüz istiyorum
bende de var
((
ben herşeyi kullandım sanırım.
bi dönem sivilce ilacı kullanmıştım( şu meşhur ilaçtan-6ay) sivilcem yoktu aslında ama sırf şu yağ tanecikleri isilikler için.yüzüm pütürlü gibi.Dışarıdan bakıldığında belli olmuyor gibi ama ben aynaya bakınca sinir olyorum:)
gerçekten bilen varsa nasıl kurtulanacağını bende bilmek istiyorum:)
bende de var
((
ben herşeyi kullandım sanırım.
bi dönem sivilce ilacı kullanmıştım( şu meşhur ilaçtan-6ay) sivilcem yoktu aslında ama sırf şu yağ tanecikleri isilikler için.yüzüm pütürlü gibi.Dışarıdan bakıldığında belli olmuyor gibi ama ben aynaya bakınca sinir olyorum:)
gerçekten bilen varsa nasıl kurtulanacağını bende bilmek istiyorum:)
arkadaşım iğne ile bu tanelerin ucunu açıp sıkmıştı o zamn çıkıyo ama başta bikaç gün o açtıgı uçlar sinek ısırıgı gibi belli oluyo....zaten olgunlaşıp büyüyenlerin içindekiler çıkıyo bu yöntemle ama sonra tekrar çıkıyo.özellikle yazın güneşte çok artıyo...
bu doktorun verdiği kremde geçiriyo ama yine çıkıyo.ama sürünce bikaç gün sürdüğün yerler kıarıyo o yüzden başka bi yöntem istiyorum kalıcı bi çözümmmm
Eğer bir yolunu bulursam yazarım ben de
peki normal zmanlar için hangi yüz kremini kullanıyorsunuz...cildi nemlendirmek için.çünkü bu tür sorunları olan kişilerin içeriğinde yağ olmayan yüz kremleri kullanması lazım...
ben krem kullanmıyorum ki cnm yaa. yağlı bir cildim var o yüzden sevmiyorum kremi.aslında nemlendirici kullanmam gerekiyor biliyorum ama kullanmıyorum.sadece makyajdan önce sürüyorum.oda zeytinyağlı bir krem.(fondotenden önce krem sürerim ama fondotenide çok nadir kullanırım.normalde günlük makyaj yapıorum hafif bir şekilde.O yüzden kremde çok fazla kullanmamış oluyorum)
İçim acıyor :(
Kayıtlı Üye
bende de aynı sorun var... bi güzellik uzmanına sordum bunun caresi yok dedi
o yag bezelerinin üstüne parmagınızla bastırıp dairesel hareket yapmak gerekliymiş geciyor dedi.. ben 1-2 yapıyorum unutuyorum sonra sebatlı arkadaslara öneririm :) ben tembel ve unukanımda
bende de aynı sorun var... ve üzülerek söylüyorum ki bir çok cilt doktoru dolaştım birçok farklı ilaç kullandım çözüm bulamadım....
Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
Benim de gözümün kenarında çıkmıştı bir tane. Nefret ederdim. Bir arkadaşım tavsiye etmişti: aklıma geldikçe sürekli kaşır gibi tırnağımla oynuyordum orayla. Bir gün kendiliğinden sivilce gibi çıktı. Ama tabi yüzünüzde çok fazla varsa bu bir yöntem olmaz sizin için. :)
☆ηαтυяα͎
Kayıtlı Üye
bayanlar yüzdeki yağ bezecikleri için ilk önce denildiği gibi günlük yağ oranınızı azaltın vede sebamed sabuna başlayın aradada bebe sampuanınla yıkayın 1 2 ay içinde tesir etmesi gerek
bence kendi başınıza çareler aramanız sakıncalı arkadaşlar ama cesareti olanlar evdede yapabilir ben size cilt bakım uzmanının yaptığı yöntemi söyleyeyim.. onlar neredeyse deriyel bütün olduğu için cilt tipine göre 20-30 dakikayla sizi buhara tutuyor özellikle o bölgenizi sonra en ince iğne ve her durumda tek kullanımlık olduğu için bu şeker hastalarına yapılan insülin iğneleri var yeni paket açıp takıyor çünkü en ince uca sahip iğneler onlarmış... onla ufak darbe vuruyor yağ tabakasına ve üzerini açıyor sonra zaten buharla gevşemiş olan cilt kendini birden üste atıyor ve kurtuluyorsunuz tabii ki hafif kızarıklık oluşuyor üzerinede alt tabakadaki yağı söktürmesi için maske türevleri uyguluyorlar ardından tonik yada ampül uygulanıyor ve tekrar çıkarsa ilk gözenek açık olduğu için altta yüzeye vurduğundan rahatlıkla temizleniyor lakin karaciğerinizde herhangi bir sorun varsa önceliği cildiye doktoruna giderek neden kaynaklandığını öğrenmenizden geçiyor mesela benim cildimde bunlardan yok fakat vücudum toksin atımı yapıyor o yüzden ömür boyu sivilceli bir yüzü ahip olacağım malesef
bence kendi başınıza çareler aramanız sakıncalı arkadaşlar ama cesareti olanlar evdede yapabilir ben size cilt bakım uzmanının yaptığı yöntemi söyleyeyim.. onlar neredeyse deriyel bütün olduğu için cilt tipine göre 20-30 dakikayla sizi buhara tutuyor özellikle o bölgenizi sonra en ince iğne ve her durumda tek kullanımlık olduğu için bu şeker hastalarına yapılan insülin iğneleri var yeni paket açıp takıyor çünkü en ince uca sahip iğneler onlarmış... onla ufak darbe vuruyor yağ tabakasına ve üzerini açıyor sonra zaten buharla gevşemiş olan cilt kendini birden üste atıyor ve kurtuluyorsunuz tabii ki hafif kızarıklık oluşuyor üzerinede alt tabakadaki yağı söktürmesi için maske türevleri uyguluyorlar ardından tonik yada ampül uygulanıyor ve tekrar çıkarsa ilk gözenek açık olduğu için altta yüzeye vurduğundan rahatlıkla temizleniyor lakin karaciğerinizde herhangi bir sorun varsa önceliği cildiye doktoruna giderek neden kaynaklandığını öğrenmenizden geçiyor mesela benim cildimde bunlardan yok fakat vücudum toksin atımı yapıyor o yüzden ömür boyu sivilceli bir yüzü ahip olacağım malesef
Arkadaslar bende ayni sorunu yasadim yaklasik 7 sene once malum ilaci (r...) bir sene boyunca kullandim. Devaminda guzellik merkezinde igne ile patlattirdim.simdi yeniden cikmaya basladilar.yurtdisina yasamaya basladigim icin burdaki dr bir ilac verdi roc. Gibi ama cok ucuz bi fiyata satiliyo burda yaninda da bir krem kullaniyorum yaklasik 5 haftada baya azaldilar.en kesin cozum ilacla tedavi ve yediklerimize dikkat etmemiz cikolata cips seker ve cerezden uzak durmak gerekiyor