Lekeler, Çiller Yüzdeki benler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

senisanasen

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
2
5
Merhaba hanımlar daha önce yüzünde çıkan siyah pürüzsüz küçük benler( et beni değil) için bir tedavi gören arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Nasıl bir tedavi gördünüz, tek bir seans yeterli mi? Önerebileceğiniz bir doktor var mı? Şimdiden yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Merhabalar,

2 hafta önce yüzümden tam 10 tane düz kahverengi ben aldırdım.İşlem çok kolay acısız, sanırsam radyofrekans adı verilen bir yöntem kullandılar.İşlem en fazla 10 dk sürüyor.Tek bir seans yeterli.Ben İzmir'de yaptırdım.Şimdilik memnunum ama asıl sonuç izler geçtikten sonra görülür ki bu da uzun bir süreç.Ayrıca izlerin daha hızlı iyileşmesi için doktorun yazdığı merhemi kullanıyorum.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Ne durumda şuan yüzünüz acaba?

Benim benlerim derindi 2 ay oldu geçmedi izleri. Gerçi doktor 3 ay demişti iyileşmesi için. İzlerin tam anlamıyla geçeceğini düşünmüyorum ama yine de eskisinden daha iyi görünüyor yüzüm koyu kahve, benek benek görüntüsü yok. Makyajla fondotenla çok rahat kapatılcak izler aslında ama ben tercih etmiyorum. Yaptırmaya giderken de iz kalmasını göze almıştım çünkü yüzüm ben doluydu daha da kötü bi durumda olamazdı. Ama bu sonuç için fazla para verdiğimi düşünüyorum. Eğerki küçük derin olmayan benleriniz varsa onların izleri geçiyo hemen. Karar vermeden önce mutlaka birden fazla yerle konuşun ve deneme de yaptırabilirsiniz. İlk gittigim şehrinde ünlü bir "dermatolog" yüzümdeki bir bene deneme yaptırmıştı yanında çalışan kızlara ve hiçbir degişiklik olmamıştı. Dikkatli olmak lazım doktoru seçerken.Bana da genel cerrah yaptı ama yine de benler buyukse iz kaliyor maalesef ama yine de eski haline tercih ederim yeni görüntüyü.Ayrıca doktorun verdiği merhemin de bir işe yaradıgını düşünmüyorum içinde hiç bir etken madde yok bildiğiniz silikon evet sadece silikon var içinde. Bir de 48 lira ödemiştim.
Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Ne durumda şuan yüzünüz acaba?

Ben devlette yaptırmayı düşünüyorum. Öyle çok büyük benlerim yok, derin değiller. Küçük kahverengiler. Ama dediğiniz gibi görünüşte kötü duruyor bence ve karmaşık gösteriyor yüzü.

Benim yüzüm ben tarlası gibiydi.Bu hali izler olsa da daha iyi önemli bir yere giderken kapatılabilir en azından ve izler benlerden daha az dikkat çekiyor. Bu arada şunu fark ettim. Benlerimi aldırdıktan sonra kollarımda ve elimin üstünde yeni benler çıktı küçük küçük.

Bir ilgisi var mıdır acaba? Üç ay sonra üniversiteye başlayacağım, başlamadan yaptırayım diyorum bu sefer de izlerden korkuyorum. Yani mesela gözümün kenarında 3 tane var onlardan çok rahatsız oluyorum ve makyajla kapanmıyor. Siz ne kadara yaptırmıştınız?

Öncelikle çevrenizdeki insanları takmayin derim ben de üniversite okuyorum ve işlemden sonra yüzümde 10 tane küçük yara bandıyla( iğneden sonra yapıştırılan yuvarlak bantlardan) derse gittim. İnsanlar tepki vermedi bile. Sadece ilk hafta kabuk tuttuğu için yaraların bir belirginliği oluyor ama kabuklar düştüğünde yaraların görüntüsü kötü olmuyor.Ben rahatsız olmadım açıkçası. Fiyat vermek site kurallarına aykırı mi değil mi bilmiyorum özelden nasıl yazılır bulabilirsem yazarım size.

Merhaba hanımlar benler benim de başımın belası yüzümde küçük küçük leke şeklinde birsürü ben var dr. Gittim almak istemedi iz kalır diye ne yapicam bilmiyorum başka bir doktorlardan da fikir almak istiyorum benlerinizi aldırıp memnun kaldığınız bir dr var mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…