Lekeler, Çiller Yüzdeki Benler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
A

aysezynp

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi aysezynp
Arkadaşlar yüzümdeki benlerden nasıl kurtulabilirim? Bunun tedavisi lazer vs. gibi bişiyler var mı? Burnumda ufacık minnacık leke şeklindeki ben yıllar içinde her gecen gun belırgınleşiyor. Dudak ustumde sonradan bir ben çıktı yine.. Ve bir çok.. Lütfen biginiz varsa paylaşın.. Şimdiden çok teşekkürler.. Güzellikle..zemuszemus

• Konu Sahibi aysezynp
ben aldırdm 4 tane . sol yanağımdaydılar. şimdi 2sinde dikiş var bekliyorm pazartesi alınacak dikişler. 2sinde de kabuk gibi bişey var:/ onlar da düşcek heralde blmiyorum. aldıralı 4 gün oldu. ümraniyede aldrdm erdemde=)

• Konu Sahibi aysezynp
benim yüzümde de ben çoktur.iki tanesi hariç küçük küçük olanları aldırmak istiyorum aslında.
aldıran arkadaşlar var mı? memnun kaldılar mı?
biraz da korkuyorum benlerle oynamaya gelmez falan diyolar sürekli fisfisfis

• Konu Sahibi aysezynp
bn çok araştrdm
çk da korkuyordm ailem karşıydı fln.
ama şmdi aldrdm pişman değilm. şmdilk hr şey yolnda Allah pişman etmesn =)
sigortaya güvenemedm. özelde aldrdm:/ 400 lira bayıldm ama en azndan içm rahat

• Konu Sahibi aysezynp
bn çok araştrdm
çk da korkuyordm ailem karşıydı fln.
ama şmdi aldrdm pişman değilm. şmdilk hr şey yolnda Allah pişman etmesn =)
sigortaya güvenemedm. özelde aldrdm:/ 400 lira bayıldm ama en azndan içm rahat

geçmiş olsun canım.bir de merak ettiğim şey; aldırdıktan sonra o bölgede iz, leke falan kalıyomuymuş acaba?

• Konu Sahibi aysezynp
yanmda erkek kardeşm vardı onun yüzündeki sivilce izlernden brini gösterdi kalırsa böyle kalır belki de kalmaz dedi:)
şu anda birinde iz kalmicak gibi görünüyor diğeri ise hala yara kabuğu var.. bakalm.

• Konu Sahibi aysezynp
sivilce izi derken? hani çukurluk kalıyo ya öyle mi? (çok soru soruyorum ama canım:)
ben hiç iz falan kalmasın istiyorum da, çok mu şey istiyorum acaba... CADIARZU

• Konu Sahibi aysezynp
bn de öyle istiyorum bakalm ne olacak:)
yani düşüncem şuydu sivilce izi gibi kalması öle koyu renkli olmasndan iyidir
sivilce izi dediği pembelik..
kimisinde kalmıyormuş kimisinde kalıyormuş.
ben esmerim bilmiyorum kalırsa çok belli olur mu:/ olmaz diyorlar görücez. ama en azndan orda öle kahverengi bişey olmicak :KK70:

• Konu Sahibi aysezynp
bende bu dertten muzdaribim..bende de, fazlasıyla leke ben var. ve çok sıkı bi araştırma yaptım bu konu hakkında. doktorla da görüştüm. kansere yol açar falan diye duymuştum ama kesinlikle hiç bi yan etkisi yokmuş.içim rahatladı ve kışın aldırmayı düşünüyorum. benmde sorunum birden fazla aldırdığımızda herhangi bi yan etki,ciltte bozukluk,değişim vs olur mu?fisfisfis

reddish nerde yaptırdın.

Ben de aldıracağım karar verdim.

Buraya yazarsan sevinirim.Mail adresimede gönderebilirsin.
guller_semseyan@hotmail

X